Мъжката енергия е доминираща, умееща да изразява себе си, знаеща

...
Мъжката енергия е доминираща, умееща да изразява себе си, знаеща
Коментари Харесай

Кризата за мъжката енергия

Мъжката сила е преобладаваща, умееща да показва себе си, знаеща по какъв начин да се наложи и по какъв начин да влезе в такава конкуренция, че да завоюва. С мъжката си сила ние се осъществяваме в обществен проект и я наследяваме от мъжката страна на рода ни, която се свързва с нашия татко.

Идеалният вид би бил всеки да има баланс на силата в живота си. Това значи да знае по кое време да употребява мъжката си сила да се постанова и да прогресира и по кое време да употребява женската си сила и да се обвързва прочувствено с околните до сърцето си хора. За жал малко хора имат това умеене. Тези хора живеят в един самобитен баланс със себе си и със заобикалящия ги свят.

Днес ще си поговорим за тези хора, които не владеят салдото и мощно са залитнали в посока да развиват мъжката си сила. Често това са хора, които имат неприятна връзка с страстите си или някакви огромни проблеми, свързани с майка си, които те не могат да решат. За тези хора да си сензитивен и гальовен като че ли е рисково и те са не помни какво е да си подобен. За мъжете е тежко, а за дамите е напряко отвратително.

Какви са главните характерности на хората, които мощно са задействали мъжката си сила?

  1. Голяма интензивност в обществен проект – това са хора, които се оправят с доста неща по едно и също време. До един миг това е скъпо умеене, само че след даден миг е просто изтощително. Това са хора, които не могат да си почиват, не могат да се отпускат, не си разрешават да си мислят за отмора, тъй като намират средата към себе си за враждебна и би трябвало непрекъснато да се потвърждават, тъй като някой ги заплашва и конкурира.
  2. Сериозни проблеми със съня – това са хора, които или не могат да спят или когато спят това е едно незадълбочено прекарване, в което не могат действително да си починат. Това ги прави супер раздразнителни в всекидневието си.
  3. Трудното доверие към другите – като същински представители на мъжката сила тези хора не могат да се доверят елементарно на другите. Само те знаят по какъв начин да се оправят добре и постоянно се претрупват със задания. В един миг недоверието им ги претрупва.
  4. Общуване посредством експанзия и секс – това са тези хора, които непрекъснато имат бизнес диалози и въртят някакъв бизнес. В животът им достиженията не се мерят в прочувствен, а в полов проект. Всъщност всичко това още веднъж ги води до безпокойство и не умеене да се свържат прочувствено с другите.
  5. Пълно прегряване – това са тези хора, които са супер предразположени на инфаркти и инсулти. Те са мощно невротични, елементарно протягат ръка към алкохол и дрога, просто тъй като губят доста сила, само че няма положителна прочувствена стимулация в живота им, която да ги кара да се усещат добре и да се разтоварват прочувствено.

Какво е решението за тях?

Решението се крие в казуса. Често би трябвало да се прегледат още веднъж връзките с майката, както и от къде идва тази конкуренция в живота им, на какво се дължи неналичието им на доверие. Тези хора постоянно наподобяват обществено сполучливи, само че действително се усещат доста самотни и не обичани. Те желаят доста деликатност, грижа и схващане, само че някак си не си разрешават да ги получат. Най-тежкият вид е, когато тази сила се отработва от майка ти – за девойките е мъчно идентифицирането с тази женственост, а за момчетата просто тази женственост не е привлекателна. Решението на казуса постоянно идва от самото му осъзнаване!

Инфо: http://xyli-leonis.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР