Мъжете винаги са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт

...
Мъжете винаги са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт
Коментари Харесай

Жените от тези зодии омайват мъжете с лекота

Мъжете постоянно са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт над дамите. Поради тази причина има разбиране, че представителките на красивата половина на човечеството би трябвало да се подчиняват на сътрудниците си и да се вслушват в тяхното мнение.

Някои дами в действителност избират да дадат опция на мъжете да преобладават над тях, само че има и дами, които явно не съблюдават това неписано предписание. Освен това самите те са в положение да подчинят сътрудниците си, тъй като елементарно печелят всяко мъжко сърце. Вижте кои са тези зодии:
Скорпион
Жената Скорпион даже не е належащо да измисля подробни проекти и комплицирани схеми, с които да притегли и подчини мъжете. Това се дължи на обстоятелството, че тя безусловно е в положение да получава толкоз доста сила от околната среда, която ѝ е задоволителна, с цел да " обезврежда " всеки мъж.

Това се отнася освен за представителите на мощната половина на човечеството, само че и за дамите, без значение дали са приятелки, родственици или просто познати. Жената Скорпион освен изцяло покорява хората, само че и черпи сили от тях, като не дава нищо в подмяна. Ако сте слаб човек и не желаете да станете жертва на енергиен върколак, бъдете деликатни, когато се занимавате с дами, родени под този знак.
Лъв
Ако жена Лъв се влюби в някого, тя го заразява с любовта си. И тогава на драго сърце получава внимание и даже е в положение да подчини този човек. От една страна може да наподобява, че дамата Лъв е подготвена да пожертва себе си в името на своя фаворит. Това обаче надалеч не е по този начин. С това държание тя има съответна цел - да натрупа оптималния брой плюсове в очите на своя мъж. По подобен нетривиален метод тя просто се застрахова против изводите, от които не се нуждае, които той може да си направи, когато огънят на пристрастеността угасне. Веднага щом задачата е реализирана, дамата Лъв ще покаже същинското си Аз. А това може въобще да не ви хареса, тъй като представителките на тази зодия могат да бъдат доста избухливи.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР