Мъжете също имат G-точка – Gтомаха. Поне така твърди народното

...
Мъжете също имат G-точка – Gтомаха. Поне така твърди народното
Коментари Харесай

Неотразима жена: 10 неща, които ще разпалят всеки мъж

Мъжете също имат G-точка – Gтомаха. Поне по този начин твърди националното вярване, съгласно което любовта им минава оттова. Шега е, несъмнено, тъй като и най-вкусното ястие, сготвено „ както го прави мама “, няма връзка със секса и мъжката половост. В това отношение влияние върху представителите на мощния пол оказват други „ копчета “ и въобще не е даденост, че яркочервеното червило или дръзките високи токчета ще ги накарат да се тресат от пристрастеност.

Въпросът може да бъде подложен и по този начин: какви показа се образуват в мислите ви, когато чуете „ секси жена “? Да речем, че стереотипно се обрисува една русалка, наметнала транспарантен пай халат върху долни дрехи от дантела (може и без долни дрехи, нали?), с безупречна прическа и блестящо обрисувани в алено устни. А, да, наложително съвсем – качена на обувки с доста високи токове, което още повече удължава така и така „ безкрайните “ ѝ крайници, обути в – наложително! – чорапогащи на фина фигурална мрежичка.

Ако в този момент тъкмо несъзнателно кимате в символ на единодушие, ще би трябвало да ви разочароваме: тъкмо тези провокационни уловки нямат съвсем нищо общо със сексуалността.

Защо дантелата и чорапогащите може да не „ сработват “?

Най-честата неточност, която позволяваме всеобщо, е, че бъркаме външните атрибути на привлекателността с вътрешните си настроения; приравняваме сексуалността със сексапила. Това са две разнообразни неща. Сексапилът е крещящият секс. Това е нещото, с което дамата отдалеко демонстрира, декларира, обявява, в случай че щете, какъв брой е гореща кръвта ѝ. Може да звучи необичайно, само че такова държание и облик могат да доведат до тъкмо противопоставен на търсения резултат: мъжете гледат да стоят по-далеч от прекомерно „ ярката “ проява на женственост, изключително в случай че усетят, че зад провокативното държание се крият комплекси и личностна нерешителност.

И назад: сексуалността външно не е толкоз крещящо заявяваща за себе си, само че е изгаряща от вътрешната страна. Сексуалната жена може и да не крие тялото си зад коприна и дантели, само че в това време работи възбуждащо дори с един взор, придвижване, даже само със самото си наличие. Сексуалността е цяла цялост от това, че тя изпитва приятност от тялото си, убеденост и себеуважение. Лесно ще разпознаете такива дами, тъй като в тяхната компания мъжете просто не устояват да сдържат възбудата си.

Какви са „ пусковите механизми “, които подпалват мъжете в леглото?

Мъжката възбуденост е надалеч по-дълбочинен развой, в сравнение с демонстрацията на фрапантен грим и съществуването на анатомични особености под къса пола в леопардов десен. Ето един образцов лист на 10-те „ събираеми “ в сексуалността, които на процедура могат да възбудят всички лица от мъжки пол:

Пълно приемане на личното тяло

Когато дамата харесва тялото си, то и държанието ѝ е по-свободно, разкрепостено и тази убеденост не остава незабелязана от мъжете. Точно това ги възбужда. За една жена, да харесва и приема тялото си значи, че тя знае по какъв начин да чуе личните си стремежи, да се дистанцира от сериозното вътрешно мрънкане и в противен случай, да се хвали сама себе си, а и да се награждава с консумирането на добра храна и носенето на красиви облекла. От цялостното приемане на личното тяло самата жена се опиянява и у нея поражда възбуденост, която мъжът интуитивно „ разчита “ (освен в случай че не е доста задръстен).

Разкрепостеност

Мъжете боготворят умеенето на дамите, които не се тормозят в леглото, без позор се допират сами и по този начин демонстрират по какъв начин биха желали да бъдат галени. Жената най-добре познава ерогенните си зони и единствено тя е в положение да организира „ обучителен курс “ на любовника си по тематиката „ география на тялото ми “. Такива „ семинари “ обезпечено няма да оставят безучастен нито един мъж.

Удоволствието ѝ

У доста хора се е загнездило схващането, че всички мъже в секса търсят персоналното си наслаждение. Грешно мислене. Истината е, че мъжете се възбуждат не толкоз от желанието за персонален оргазъм, в сравнение с от оргазма на дамата. Ако дамата по време на секс – без превземки и преиграване – „ свършва “, сътрудникът ѝ ще е непрекъснато привличан като с незабележим магнит.



Секс и напредък, напредък и секс

Да се тестват нови неща, да откривате нови способи за глезене, други чувствителни зони от телата си – това е то „ напредък в секса “. Когато такива „ открития “ са плод на взаимните старания на двамата сътрудници, връзката им става още по-здрава и диалозите по интимни тематики са вероятни без никакви терзания. Не мълчете, разговаряйте, споделяйте и несъмнено, експериментирайте взаимно.

Експерименти с „ трети “ в леглото

Третият е идеалният ухажор, който може дружно да изберете от… рафтовете в секс шоп. Вибратори, стимулатори, козметични артикули – всичко, което ще добави интимния ви живот и ще внесе още моменти за възбужда, е добре пристигнало.

Нови ролеви модели

Мъжете, само че и дамите, несъмнено, не могат да устоят на непознатото и неопитаното към момента. Колкото по-често се „ променяте “ в леглото, толкоз по-добре. Опитайте да изиграете всяка роля, за която се сетите. Защото по този начин запазвате загадъчното, особеното и затова – възбуждащото мъжкото въображение. Няма мъж, който да устои на съблазънта да открива и изследва жена, която може да го изненада.

Предварителната игра

Още една огромна илюзия е, че мъжете непрекъснато са подготвени за секс. Не постоянно е по този начин. С възрастта на мъжете от ден на ден им въздействат стресовите обстановки от забързаното всекидневие. Затова е доста значимо, преди да го завлечете в леглото, да го „ притоплите “ или в случай че желаете по-изтънчено-мистичното – да го освободите от „ енергетичния отпадък “. Нещо като модерното в последно време „ детоксикиране “, само че в психически проект, като го настроите за секс. Използвайте подобаваща атмосфера, осветяване, аромати, и несъмнено, никой не е забранявал масажите, изключително с сексуален детайл.



Инициатива

В по-голямата си част мъжете са „ ловци “ по природа. Но даже и ловецът има потребност да се отпусне. Те напряко боготворят дами, които първи потеглят по пътя към леглото и не се тормозят да предизвикват разнообразни опити измежду чаршафите.

Близостта

Когато един мъж се усеща удобно в наличието на жена, няма да се срами да покаже и това, че чисто човешки е уязвим, нито ще се срами да се разкрива пред нея в секса. Така той е сигурен, че няма да бъде упрекнат за тайните му стремежи, а в противен случай, че дамата ще му помогне в реализирането им. Това не просто го възбужда, само че му дава и онази сила, която ще разреши да резервира жива пристрастеността за дълги години напред.

Еластичните интимни мускули

Вместо да влагате неимоверни старания във фитнеса, с цел да се сдобиете с най-красивото дупе, за какво не опитате да упражнявате мускулите на тазовото дъно? Най-малкото, тъй като не е чак толкоз значимо какво се вижда извън, в случай че вътре нещата не са както би трябвало.

Тренираните мускули дават на дамите доста повече от красиви коремни мускули или бедра. Ако постоянно практикувате интимна гимнастика, ще получите по-добро кръвообращение в органите на дребния таз, те ще работят „ както би трябвало “, секретирането на естествената „ смазка “ ще бъде по-добро, а това директно въздейства и на женската възбудимост. Това е единствено физиологическия аспект на нещата.

От прочувствена позиция, такава интимна гимнастика прави дамата по-уверена, кара я да се усеща по-секси, смъква някои вътрешни бариери. Да не приказваме за невероятните „ фокуси “, на които е способна жена, практикувала интимни извършения.

Например, в случай че се опитате да овладеете техниката на така наречен „ сингапурска целувка “. Съкращаването на интимните мускули, което може да се добави от дихателна процедура, наричана „ удияна “, основава у мъжа чувството, че се е потопил в нещо като „ вътрешен вакуум “. Жената, която знае по какъв начин да извършва такива „ фокуси “, постоянно ще възбужда любовника си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР