Мъжете определено са по-лесни за разгадаване от жените, но все

...
Мъжете определено са по-лесни за разгадаване от жените, но все
Коментари Харесай

Уважаеми жени, не правете ТЕЗИ 5 неща, защото те отблъскват мъжете

Мъжете несъмнено са по-лесни за разгадаване от дамите, само че въпреки всичко има някои неща от нашето държание, които може би не сте предполагали. Ясно е, че мъжете не понасят непрекъснатото циврене и недоволство, само че има и други дейности, които просто не търпят, колкото и да ви обичат. Ето и кои са те, съветваме ви, в случай че можете, да ограничите потреблението им:

Прекалено огромни феминистки сте  
Женски привички, които карат мъжете да се влюбват
Жените знаят по какъв начин да влюбват мъжете в себе си. Този развой не изисква специфични старания от тяхна страна. Дори някои са уверени,...
Прочети повече
Тук става въпрос за дамите, които непрекъснато приказват срещу мъжкото съсловие и се вършат на жертви във всяка една обстановка. Те желаят да са мощни като мъжете и даже да са по-силни от тях, а тъждество в техните очи не съществува. Дори се пробват да повлияят на близките по отношение на мението си за противоположния пол. Такива дами не биха създали положително усещане на никой мъж.

Обсебени сте от това да сте сполучливи

Разбира се, че е значимо една жена да е виновна към работата и кариерата си. Това даже би направило още по-хубаво усещане, само че когато сте се трансформирали в работохолички, които не излизат от офиса и не стопират да приказват за работни задължения, мъжете ще се отхвърлен от вас и манията ви. А и най-вероятно вие не ги удостоявате с нужното внимание.

Злобни сте

По-голяма част от мъжете се притеглят от кротки и милосърдни дами. Ако демонстрирате язвителен език и завист към другите, елементарно бихте ги отблъснали. Всъщност при този вид дами се следят и доста по-малко ухажори. Старайте се да реагирате по-меко на някои обстановки и да не сте толкоз импулсивни в изявленията си.
10 женски навика, които нервират мъжете
Това, което наподобява естествено за дамата, е изцяло неразбираемо за мъжа. И макар обстоятелството, че представителите на мощната половина на чове...
Прочети повече
Правите се на различен човек

Ако се преструвате единствено с цел да се харесате на близките, то индивидът до вас рано или късно ще усети лъжата и мъчно би се доближил до вас още веднъж. Друг негатив е, когато се пробвате до копирате тъкмо избрани дами и се превземате по всякакъв метод. Фалшът се усеща мигновено, а доста малко от представителите на мощния пол не реагират отрицателно на него. Бъдете натурални и същински.

Постоянно се заяждате с него

Мъжете харесват закачките, само че не и в случай че непрекъснато сте им в съпротива. Ако желаете да изразите мнението си, направете го по този начин, че да не се пробвате да подценявате гледната точка на другия. Нещото, което ги нервира, е непрекъснатото циврене.

Все отново, каквото и да вършиме, не забравяйте преди всичко да бъдете себе си. Правилният човек ще ви обикне такива, каквито сте.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР