Мъжемелачката и половинката ѝ Николай Михайлов от няколко месеца са

...
Мъжемелачката и половинката ѝ Николай Михайлов от няколко месеца са
Коментари Харесай

Николета с ултиматум към Михайлов: Връщаме се в България

Мъжемелачката и половинката ѝ Николай Михайлов от няколко месеца са на Острова на Афродита, само че нищо там не подхожда на плеймейтката. Затова тя счита да не припари повече в Кипър с изключение на за къса отмора. Въпреки че живее в разкош и благоденствие, в къща с басейн, на Лозанова островът никак не ѝ харесва. Преди известно време НиЛо декларирала в прав текст на Михайлов-младши, че в случай че желае връзката им да продължи, би трябвало да се върнат в България.

Лозанова акцентира пред половинката си, че в Кипър е надалеч от околните си и приятелите ѝ. Те би трябвало да пътуват по няколко часа, с цел да могат да я видят, написа седмичник. Освен това на Лозанова постоянно ѝ се постанова да кръстосва сред острова и България, тъй като у нас снима куп реклами, а това ѝ носи приходите. Най-важното обаче е, че Николета желае щерка ѝ Никол да стартира да върви на учебно заведение в България, а не в друга страна.

Ники, който е футболист на Омония (Никозия), също към този момент не изгаря от предпочитание да остане на острова, защото кариерата му и там не се развива, както му се желае. Той даже не се появи по време на последния мач на клуба си. По всичко наподобява, че Михайлов ще напусне тима си и ще би трябвало да си търси подобен у нас. Синът на Боби Михайлов е спряган за столичния Левски и спекулациите сочат, че от лятото той ще облече синия екип.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР