Мъжът на починалата пред регистратурата на болницата във Враца 44-годишна

...
Мъжът на починалата пред регистратурата на болницата във Враца 44-годишна
Коментари Харесай

Мъжът на починалата жена във Враца: Добре, че ни снимаха, защото никой нямаше да повярва, че се умира заради една лична карта

Мъжът на умрялата пред регистратурата на болничното заведение във Враца 44-годишна Миглена разказа нещастието.

Ето какво сподели Николай пред Нова Тв: 

" Когато заведоха жена ми в болничното заведение, жена от регистратурата изиска персоналната й карта, с цел да я записва. Аз почнах да я диря, само че не знаех къде е и споделих, че е в колата. Взех портмонето на брачната половинка и почнах да я диря, само че картата я няма. Не можах да я намеря, попитах дали не може да я одобряват, само че тя сподели, че без карта не става и би трябвало да я записва. Съответно, мисля, че отново отидох до колата и в чантата я открих върнах се, и я дадох. Моето мнение е, че сега, в който пристигнахме, може би трябваше да излезне целия екип и да създадат някакъв опит да ми оказват помощ, само че това не се случи.

Сестрата сподели, би трябвало да пишем, да пишем, на мен към този момент ми писна, й споделих, по-добре пишете смъртен акт, какво да чакаме, аз да вървя до колата на открито да диря карта и тя да седи безпомощна.

Аз я извадих от колата и я сложих в количката, тя единствено я буташе вътре и я остави. 12,30, мисля, че беше, като се обадихме на Бърза помощ. Вечерта си беше добре, нахрани се, изкъпа се, легнахме си, детенце го оправихме, всичко и нощта ми вика, че усеща затруднено дишане. Обадих се на 112, споделиха ми да премеря температурата. Аз виждам, че няма температура, просто ми изглеждаше студена, и ми споделиха, че в случай че съм Враца, да я докарам сега в болничното заведение. Аз към този момент виждах, че нещата стават зле, облякох се и я закарах по най-бързия метод.

Казах й в колата, оттук насетне желая да ми приказваш, да те слушам, до момента в който стигнем до Спешното, тъй като тя продължаваше да се утежнява с дишането, и дребния помолих, крещя, баща, говорете с мама, да ви слушам. Добре, но най-после преди да стигнем в Спешния център, към този момент видях, че тя единствено помръква. Опитах се по всякакъв начин и посредством досег да я задействам по някакъв метод, само че... Пристигнахме там, свалихме я, и по този начин.

Ние не сме знаели за този клип. Вчера беше погребението и два часа преди погребението ни го пратиха наши познати. Ние не сме знаели, че някой ни снима, само че добре, че са ни снимали, защото може би никой нямаше да повярва по какъв начин умират хората, умират поради една персонална карта и едно ЕГН. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР