Мъжът на Джулиана Гани – Илиян Найденов, проговори седмица след

...
Мъжът на Джулиана Гани – Илиян Найденов, проговори седмица след
Коментари Харесай

Мъжът на Джулиана Гани ПЛАЧЕ: Помогнете детето ми да не отиде в интернат!

Мъжът на Джулиана Гани – Илиян Найденов , проговори седмица след обвиняванията на плеймейтката, че й изневерява. Фитнес инструкторът направи скандални разкрития по отношение на връзките си моделката, както и любовника, с който е сега, гръмна.

„ Моето безмълвие свършва през днешния ден! Заклевам се, бог ми е очевидец, че пробвах да притискам зъби и да поема този удар, само че в този момент считам че излагайки истината на показ ще защитя себе си и детето си. Бях подготвен да замълча до дъно и да спестя всичко, а в подмяна желаех само да постъпим като положителни родители и да отделим силата си в грижи, а не в бягане по съдилища и медии.

 

Ще стартира да обявявам неща, събирани с месеци и с съществена цел да запазя здравето и живота на мен и детето си “, разгласи Илиян в обществените мрежи.

Той разгласява и записи от телефонни диалози , в които се чува по какъв начин Джулиана го заплашва с побой от новия й ухажор. Блондинката също се кълне, че ще даде 2-годишния им наследник Давид в пансион, само че в никакъв случай няма да припари до татко си.

В записите Гани споделя следното: „ Детето е мое, аз съм го родила, аз му вземам решение ориста! То отпътува в поправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в пандиза да вляза единствено с цел да си трагичен ти. Държавата ще го вземе, в случай че реши, само че няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, с цел да го гледа. Да го взимат служителите на реда, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава… “

Разкритията на Илиян не престават....
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР