Мъжът на 41-годишната украинка, която се удави в морето край

...
Мъжът на 41-годишната украинка, която се удави в морето край
Коментари Харесай

Мъжът на украинката, която се удави край Созопол, иска да му върнат бижутата ѝ

Мъжът на 41-годишната украинка, която се удави в морето край Созопол, е изискал от полицията да върнат накитите й. Младата жена носела златни гривни, колие и огромни обици, които били подарък за сватбата й. След като дал показания в полицията, законният й брачен партньор изискал да си прибере полезностите.
Прочетете още
Чужденката е починала, откакто пада зад борда на яхтата „ Вълк единак “ във водите на Черно море край Созопол, написа " Телеграф ".

Тя отишла на ваучър в компанията на локален предприемач, с който по-рано се срещнала в инстаграм. Украинката излъгала брачна половинка си, че отива на работа, и се отдала на развлечение дружно с още няколко украинки, поканени от предприемача на яхтата. Мъжът й единствено повтарял: " Това е невероятно, станала е неточност. Жена ми не може да е мъртва, тя сега е на работа ". Оказало се, че Оленка излъгала брачна половинка си, че се постанова да кара няколко смени и ще работи най-малко три денонощия. Вероятно тя е възнамерявала да си изкара и уикенда на яхтата.

Веселата компания отплавала от созополския пристан и се отдала на забава с доста алкохол. Момичетата се почерпили солидно, до момента в който на Оленка не й прилошало. Тя излязла да се поразходи на въздух по палубата и повече не се върнала.

Половин час по-късно сънародничките й се разтревожили и излезли да я търсят. Видели, че тялото й плува безжизнено на метри от яхтата. Това са разказали пред полицията другите девойки. Същата е версията и на притежателя на яхтата.

По случая се води следствие, което би трябвало да откри дали разказите на разпитаните дават отговор на истината. Когато мъртвата украинка е била извадена от морето, е открито, че тя била полугола. Според присъствалите на купона Оленка имала доста златни украшения, които в този момент мъжът й търси. Според мъжа й коствали хиляди евро. Измаменият брачен партньор бил в потрес, описаха очевидци. " Той изглеждаше просто смачкан. Не можеше да повярва, че половинката му е била с различен мъж и го е излъгала. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР