Мъжът, който се простреля с газов пистолет в слепоочието при

...
Мъжът, който се простреля с газов пистолет в слепоочието при
Коментари Харесай

Шефът на СДВР изнесе нови факти около ексклузивната новина на БЛИЦ за стрелбата в София

Мъжът, който се простреля с газов револвер в слепоочието при инспекция за опиати от „ Пътна полиция “, е признат с заплаха за живота в „ Пирогов “. Това сподели Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи на брифинг в Съдебната палата. Както БЛИЦ първи заяви, нaдpycaн шoфьop ce гpъмнaл c гaзoв пиcтoлeт в Coфия. Мъжът почнал безразборна пукотевица на кръстовището нa yл. " Πиpoтcĸa " и yл. " Oдpин.

„ Колеги от отдел „ Пътна полиция “ са видели автомобил, който се е движил несъответстващо по пътното платно. Предприели са дейности по прекъсването на автомобила. Лицето е било във очевидно несъответстващо положение. Направена му е проба за алкохол, която е негативна, по-късно е бил тестван за опиати “, сподели той, представен от " Фокус ". Иванов посочи, че пробата е посочил, че мъжът е употребявал метадон и марихуана.

„ В подобен случай процедурата е лицето да бъде арестувано. Заключвайки автомобила си, той е извадил газов револвер, допрял си го е до слепоочието и се е прострелял “, разяснява Ивайло Иванов. Той разясни, че мъжът все още е в „ Пирогов “ с заплаха за живота. По думите му мъжът е престъпно проявен. Ивайло Иванов добави, че постоянно в такива случаи има вътрешна инспекция.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова разясни, че за този случай е известена Софийска районна прокуратура за склоняване към самоубийство. „ В рамките на следствието на прокуратурата ще се изяснят всички дейности “, добави Румяна Арнаудова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР