Мъжът, който простреля смъртоносно двама полицаи от Бърнсвил и пожарникар,

...
Мъжът, който простреля смъртоносно двама полицаи от Бърнсвил и пожарникар,
Коментари Харесай

Мъжът, който застреля полицаи от Бърнсвил и пожарникар, се опита да възстанови правата си за притежание на оръжие след присъда за нападение

Мъжът, който простреля смъртоносно двама служители на реда от Бърнсвил и пожарникар, беше 38-годишен, който се призна за отговорен за нахлуване с рисково оръжие от случай от 2007 година Той подаде петиция до съда през 2020 година за възобновяване на правата му върху оръжие, което арбитър отхвърли.

Шанън Кортез Гуден е открит мъртъв в дома, където е бил наемател, съгласно източници от правоприлагащите органи и други записи.

Правоохранителните органи оповестиха в неделя, че в дома са открити „ няколко оръжия и огромни количества муниции “, които полицията в Бърнсвил е изпратена в към 1:50 сутринта в неделя. Някой в ​​къщата в блок 12600 на 33-то авеню Южно се е обадил на 911, сподели началникът на Бюрото за задържане на нарушители в Минесота Дрю Еванс по време на неделна конференция.

Когато служителите на реда дойдоха, въоръженият обвинен беше барикадиран в дома с членове на фамилията, в това число седем деца на възраст сред 2 и 15 години, сподели Еванс.

След като беседва с полицейск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР