Мъжът, който лъже е склонен да дава твърде много информация

...
Мъжът, който лъже е склонен да дава твърде много информация
Коментари Харесай

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Мъжът, който лъже е податлив да дава прекалено много информация или да мълчи – внимавайте и с двете. Познаваш своя сътрудник и знаеш по кое време той не се държи като себе си. Ако той е приказлив и внезапно не е, нещо става. Ако твоят човек е доста спокоен и внезапно ти дава прекалено много детайлности, още веднъж има нещо, за което ти не знаеш. Нима сътрудникът ти е изцяло прям с теб? Мъжът, който същински обича в никакъв случай не би излъгал дамата до него. Но какъв брой мощна е неговата обич?

Знаци, че той ви лъже

Той отхвърля да приказва персонално

Повечето хора, които се усещат удобно във връзка, са отворени да споделят детайлности от живота си. Ако един човек е извънредно дистанциран и пази в загадка съвсем всичко за себе си, той евентуално крие нещо. Не се заблуждавайте от човек, който споделя, че това е прекомерно  лично и не желае да споделя с вас. Ако този мъж ви обича и ви има за непосредствен другар, той ще разкрие душата си.

Започва да прикрива следите си

Ако вашият човек непрекъснато изтрива хронологията на браузъра си или изключва телефона си, или в случай че има доста случаи, в които е невероятно да се свържете с него, може да желаете да се измъкнете отсам – бързо. Ако сте с човек, който носи два мобилни телефона, само че единият от тях в никакъв случай не звъни, или в случай че той заплаща единствено в брой или незабавно потегля към душа, когато се прибере у дома, всичко това може да води до едно – този мъж има друга жена.

Той е доста внимателен

Ако установите, че той прави доста паузи, когато дава отговор на въпросите ви, става прекомерно нервозен и защитителен или не може да ви огледа в очите, бъдете подозрителни, тъй като може да изрича неистина след неистина, а вие по този начин и да не разберете.

Постоянно ви упреква

Въпреки че е естествено човек да бъде малко раздразним, когато го разпитват, в случай че забележите, че той постоянно трансферира виновността, тъй че вие да изглеждате като отговорна страна, попитайте за претекстовете му. Ако всяко твое терзание бъде накриво и хвърлено назад към теб, той прави типичен ход на отговорен човек. Като те държи в отбранителна позиция, се защищава от проблем.

Той омаловажава лъжите си

Лъжците имат преимущество, тъй като това, което споделят, е това, което желаеме да чуем, и те го знаят. Дори и да ви залъгва с дребни неистини, които ви карат да се чувствате добре със себе си, не забравяйте, че това са неистини. Трудно е непрестанно да мислиш, това ли е истината, дали това не е истината? Дори и да наподобява задоволително почтено, някой, който лъже за дребни неща, ще лъже и за огромни неща. Ако останете във връзката, изградете още веднъж доверието постепенно и бъдете наясно, че в случай че той излъже още веднъж, всичко е свършено.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР