Мъжът, който бе заснет демонстративно да реже с шлайф скоба

...
Мъжът, който бе заснет демонстративно да реже с шлайф скоба
Коментари Харесай

Мъжът, срязал скоба с флекс: Сложил съм си инвалидния стикер, но казват, че не се вижда

Мъжът, който бе сниман демонстративно да реже с шлайф скоба от автомобила си във Враца, изясни дейностите си. Той стана прочут в обществените мрежи като индивида, оповестил война на сините зони.

„ Мисля, че непозволено ми поставят скоба всякога. Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам в синя зона, където няма обозначени за това места. На улиците към мястото, където бях сниман, няма нито едно синьо място. Не дават да спра тук. Къде да спра? Има знак за „ Синя зона”, след това знак „ Служебен абонамент” – тези знаци са цялостна небивалица. Сложил съм си инвалидния стикер, само че те споделят, че не се вижда”, съобщи Ангел Петров в ефира на „ Нова”.

„ Когато човек взима шофьорска брошура, той би трябвало да знае какво значат тези знаци”, разяснява Цветомир Илиев от Общинското дружество " Паркинги и гаражи”.

По думите му мъжът е сложил стикера на място, което е било предопределено за паркиране на коли със длъжностен абонамент. „ Ако беше в синя зона, няма проблем да паркира”, изясни Илиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР