Мъжът е стар познайник на полициятаВ Районното управление в Димитровград

...
Мъжът е стар познайник на полициятаВ Районното управление в Димитровград
Коментари Харесай

Задържаха крадец, задигнал 36 тона метали в Димитровград

Мъжът е остарял познайник на полицията

В Районното ръководство в Димитровград е арестуван 36-годишен мъж за кражба на 36 тона метали, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. На 4 февруари в ръководството бил подаден сигнал от чиновник на БДЖ при локомотивно хранилище Стара Загора, филиал Димитровград.

Той съобщил, че от площадка са откраднати 20 железни колооси за локомотиви и кофа за локомотив. В хода на работата и от добита оперативна информация, криминалисти от ръководството са открили и задържали в неделя обвинения мъж от града при изискванията на продължавано закононарушение.

След довеждането му в ръководството, познайникът на чиновниците на реда е направил признания и е описал механизма на осъщественото действие. Пред служителите на реда споделил, че в края на предишния месец посетил пункт за черни и цветни метали в Стара Загора и предложил огромно количество метал за пласиране. Със специфична автогондола той съумял да придвижи откраднатия метал в пункта. Една част от парите били открити в него при задържането му.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за взимане мярка за неотклонение "задържане под стража ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР