Мъж във Франция беше арестуван, след като съпругата му беше

...
Мъж във Франция беше арестуван, след като съпругата му беше
Коментари Харесай

Ужас и във Франция: Мъж държи в плен съпругата си 12 години, изтезава я и й бръсне главата

Мъж във Франция беше задържан, откакто брачната половинка му беше открита заключена гола в стая с обръсната глава. Полицията третира случая като  хипотетично похищение и мъчение, траяло десетилетие, оповестява Newsweek.

Френският новинарски канал BFM заяви, че 55-годишният немски жител е бил арестуван в дома си във Форбах, покрай френската граница с Германия, в понеделник, откакто 53-годишната му брачна половинка е съумяла да каже на управляващите, че е арестувана срещу нейната воля от 2011г.

Изданието сподели, че чиновниците са се отзовали на адрес в града по-рано сутринта, с цел да открият дамата в тежко положение – тя изглеждала недохранена и с фрактури на костите. Според BFM дамата към този момент е приета в болница.

Съобщава се, че служителите на реда са разкрили тетрадка, за която се счита, че принадлежи на мъжа, в която е записвано по кое време е нахранил дамата и това, което е разказано като скамейка за мъчения. Нито брачният партньор, нито брачната половинка са посочени обществено.

Newsweek се свърза с полицейското ръководство във Форбах по имейл за коментар в понеделник.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР