Мъж, смятан за загинал в самолетна катастрофа преди 45 години,

...
Мъж, смятан за загинал в самолетна катастрофа преди 45 години,
Коментари Харесай

Мъж, смятан за загинал в самолетна катастрофа преди 45 години, се появи!

Мъж, считан за умрял в самолетна злополука преди 45 години, се появи!Емоционално прибиране чака мъж, за който се счита, че е умрял при самолетна злополука преди 45 години. Сега той ще се завърне при фамилията си.Саджит Тугал, който към този момент е на 70 години, отпътувал от вкъщи си в Котаям, Югозападна Индия, през 1974 година по работа, обвързвана с организирането на турне на индийски артисти и танцьори в Абу Даби.На 22 години Саджит изхвърчал със аероплан дружно с трупата. Всички 95 души екипаж и пасажери на полета били оповестени за мъртви при злополука на път за град Мадрас. Според информацията един от моторите на самолета на Indian Airlines се е запалил, което е предизвикало съдбовния случай.Саджит обаче оживял след случая и все пак не потърсил роднините си, тъй като се чувствал отговорен. През 1982 година той се преместил в Мумбай, където заживял от този момент насетне.


 23 1 - Мъж, считан за умрял в самолетна злополука преди 45 години, се появи!
“Чувствах се като неуспеха в фамилията и по тази причина не потърсих връзка с тях ”, декларира той пред нацоналните медии. “Заминах в Персийския залив сякаш с цел да печеля благосъстояние, а се провалих. ” “Оттогава все си мечтаех по какъв начин ще реализира нещо най-малко в Бомбай и ще потърся моите близки, само че по този начин минаха всички тези 45 години ”, споделя още Саджит.Преди две години той бил открит от негов другар и съгласно разказите бил в окаяно положение и по този начин попаднал в непосредствен подслон. Ръководителят на въпросния ашрам влезнал по отношение на имама на джамията в родния му град, с цел да потърси околните на мъжа, в случай че към момента се намират там, предава ladbible.com.

 22 1 600x467 - Мъж, считан за умрял в самолетна злополука преди 45 години, се появи!
Оказало се, че самият имам познава фамилията на Саджит и останал покъртен от вестта, че той е жив.Братът на Саджит към този момент е на път за Мумбай, с цел да се срещне със Саджит и да го върне назад вкъщи при околните му.По думите на Мохамед Канджу, той не е забравял за изчезналия си брат и даже е пътувал до Абу Даби, с цел да го търси.Статията е прекопирана с общителното единодушие на glasnews.bgЛинк към истинската публикация: glasnews.bgСледвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР