МЪЖ смъртоносно отрови милионерска двойка, след което пренаписа завещанието им,

...
МЪЖ смъртоносно отрови милионерска двойка, след което пренаписа завещанието им,
Коментари Харесай

Мъж, 34, „смъртно отровена милионерска двойка, след което пренаписа завещанието си, след като твърдеше, че той е като „осиновен син“ за тях“

МЪЖ смъртоносно токсини милионерска двойка, след което пренаписа наследството им, откакто съобщи, че е като „ осиновен “ наследник " към тях, изслуша съдът.

Люк Д'Уит, на 34 години, е работил за Стивън и Карол Бакстър, които управляваха компанията за изтривалки за баня и душ Cazsplash в остров Мерси, Есекс.

Той е упрекнат, че е отровил двойката с мощно опиоидно болкоуспокояващо в дома им, след което е пренаписал наследството им.

Съдебните заседатели чуха, че документът е „ основан “ от Д'Уит на телефона му на 10 април предходната година – денят откакто Стивън и Карол бяха открити мъртви.

Той включва условия, съгласно които „ нашият безценен другар Люк Д'Уит би трябвало да бъде лицето със забележителен надзор “ за Cazsplash, изслуша Челмсфордския кралски съд.

Трейси Айлинг KC, прокурор, сподели: „ Той беше пренаписал наследството им и беше откраднал бижутата на Карол, наред с доста други неща, с цел да се възползва от гибелта им. “

Ужасът се разигра на 9 април предходната година, по кое време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР