Мъж си купи телешки салам от магазин в Несебър и

...
Мъж си купи телешки салам от магазин в Несебър и
Коментари Харесай

Турист след пазар от морето: Телешкият салам цъфна като майска роза

Мъж си купи телешки колбас от магазин в Несебър и остана извънредно отчаян, разбра  Plovdiv24.bg. Ето какъв пост разгласява той във фейсбук:

Здравейте, през днешния ден 04.07.23 в 10:29ч. е закупен този телешки салам от Т-Маркет в Несебър-кръговото на входа на Слънчев бряг и Несебър!

След като се прибрах 15 мин. по-късно след покупката, взех решение да си направя закуска с салама. При опита да отрежа един слайд, той цъфна като майска роза и засмърдя извънредно гадно.

Но от фотографията виждате, че валидност има и то до август тази година!

Колко ли още локални и почиващи са попадали на прясната стока в Т-Маркета?!?

P.S.

Маркета беше фулл с пазаруващи хора!!!

" А за какво просто не го върнете, а се занимавате с нелепости, та чак изявления за един телешки колбас. Какъвто и да е магазинът, в тази ситуация колбасът е в период. Връщате го и те си вършат претенция на доставчика. Все отново не го създават в магазина. ", съветна го жена.

" Защото не ми се дават 10 лева за такси и да получа 7 лева назад. Ps.Тази обява бе за хората и да са осведомени. Чувствах го като цивилен дълг!!!…а вие в случай че сте родственик на шефа или на някой др от Т-маркета е различен въпрос! ", дава отговор човек, който алармира във фейсбук.

" Аз подобен салам дадох на кучето си....още ми се сърди. "

" Ужас не им е за първи път, аз дори и на кучетата ми не закупувам ".

" Т-маркет е по всякаква рецензия....от там единствено цигари нищо друго!!! "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР