Мъж, пренасящ голямо количество нелегални цигари, опитал да избяга от

...
Мъж, пренасящ голямо количество нелегални цигари, опитал да избяга от
Коментари Харесай

Трафикант изхвърли над 1000 кутии от прозореца на колата си

Мъж, пренасящ огромно количество незаконни цигари, опитал да избяга от мобилен митнически екип.
Служителите на Митница Свищов са правили „ роуд стоп “ инспекции на основния път Плевен – Тетевен на 28.08.2018г. При типа на митническите инспектори и служебния автомобил, 35-годишният мъж обърнал управлявания от него „ Мерцедес “ и настъпил газта, с цел да избегне инспекцията, оповестиха от Агенция „ Митници “.
Екипът на Митница Свищов го последвал и инспекторите видели, че на към 5 км преди село Крушовица колата-беглец стопира, а водачът изхвърля пакети и кашони през прозореца й. Там са открити 500 кутии цигари от марката „ Karelia slim “ и 550 кутии цигари „ Mark 1″. Общото количество изхвърлени кутии е 1050 (21 000 къса) цигари, като всички са без български акцизен бандерол.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за държане и преместване на акцизни артикули без бандерол. Разследването се води от Митница Свищов. В дома на 35-годишният мъж, който е управлявал автомобила, е осъществено претършуване. Открити са 90 литра ракия без документи, разпределена в пластмасов бидон и бутилки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР