Мъж от Врачанско взриви предаването „България търси талант“, научи BulNews.bg.

...
Мъж от Врачанско взриви предаването „България търси талант“, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Полугол мъж от Врачанско взриви ефира с лют кючек на сцената на „България търси талант“ /видео/

Мъж от Врачанско взриви предаването „ България търси гений “, научи BulNews.bg. Божидар Мартинов от село Краводер подвигна градуса на настроението на журито и публиката с пикантен гюбек.
40-годишният мъж прикова погледите на всички още с излизането си на сцената. Той се появи на високи токчета и с забавен макиаж, като даде поръчка, че танцува най-бързия кючек в света. Без да се свени от хилядите фенове в залата и на дребния екран, Божидар смъкна облеклата си и остана единствено по транспарантно долни дрехи и колан с пендари.
Когато залата притихна в очакване на осъществяването на Божидар, прозвучаха и първите акомпанименти на определената от него ария. Тематично със сезона, мъжът се бе спрял на паметния „ Зарзават кючек “. Още в първите секунди мъжът стартира да прави кръшни чупки в ханша, с които провокира бурните овации на журито и публиката.
В танца се включиха и водещите на формата Сашо Кадиев и Дани Петканов. Те също излязоха на сцената, окичени с пендари, само че не съумяха да смогнат на ритъма на най-бързия кючекчия.
През цялото осъществяване журито в състав Любен Дилов – наследник, Катерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова се заливаха от смях и даже се разкършиха на столовете си в такт с ориенталските ритми. Накрая обичаната актриса и рапъра гласоподаваха шоуменът да продължи напред, само че писателят-журналист и миската резнаха крилата му и го пратиха вкъщи в Краводер.
Вижте видеото от запаметяващото се осъществяване на Божидар Мартинов:


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР