Блудният принц Хари, който трябваше да направи победната си обиколка

...
Блудният принц Хари, който трябваше да направи победната си обиколка
Коментари Харесай

МОРИЙН КАЛАХАН: Това е кралско отмъщение! Хари пренебрегнат, сам и напълно без значение… и нашата херцогиня Меган изглежда по-малко популярна от Лорън Санчес

Блудният принц Хари, който трябваше да направи победната си обиколка в Лондон, до момента в който неговите Invictus Games доближат десетката -годишна марка, влезе самичък в Сейнт Пол, до момента в който татко му и брат му организираха събития единствено на благи разстояние.

Чарлз обаче откри време да разгласи, в границите на часове след кацането на Хари в Лондон в понеделник, че принц Уилям ще бъде назначен за главнокомандващ полковник на армейския въздушен корпус - Harry's някогашен полк и роля, от дълго време призната за него.

Що се отнася до Уилям: Той, несъмнено, също не видя Хари тази седмица, вместо това беше хазаин на инвеститура в Уиндзор сутринта на празненството на Хари Invictus.

Изглежда, че той е разказал ясно възприятията си към Хари, само че залозите в този момент са в действителност високи: Кейт Мидълтън е подложена на химиотерапия за нейния рак. Идеята, че на Хари — и по дифолт на Меган — може в миналото да се довери каквато и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР