Мъж от Кънектикът е видян да напада брутално полицай с чук върху камерата на тялото

...
Полицай от Кънектикът е била яростно нападната от мъж с
Коментари Харесай

Полицай от Кънектикът е била яростно нападната от мъж с чук, каза полицията.

Полицейското управление в Мидълтаун каза, че на Събота, 12 август в 18:33 ч., властите получиха оплакване за шум и счупване на стъкло на жилищна улица.

Детектив Карли Травис, който ръководи програмата за полицейски кадети в Мидълтаун и служи в патрулния отдел, беше първият офицер, отзовал се на обаждането. Тя се приближила до обитателя пеша и полицията каза, че веднага е забелязала, че заподозреният, 52-годишният Уинстън Тейт, държи тъп предмет.

На пресконференция във вторник, 15 август, шеф Ерик Маккалистър от полицейското управление в Мидълтаун каза, че Травис спокойно е помолил Тейт да пусне предмета, метален чук, на земята.

Той отказа, въпреки че полицаят многократно настояваше Тейт да го направи.

< p>

„Можеш ли да оставиш това, моля“, чува се да казва Травис спокойно в записа на камерата на тялото, публикуван от Службата на главния инспектор в Кънектикът.

< p>"Не!" Тейт се чува да лае в отговор.

Докато Травис се обажда по радиото за подкрепа от колегите си, Тейт се вижда на кадрите от камерата на тялото да се втурва към нея, размахвайки чук.

Записите от камерата на тялото веднага показват насилие последват, докато Тейт се захваща с полицая и двамата започват да се блъскат наоколо.

Началник Маккалистър каза, че детективката се е опитала да се дистанцира от нападателя си и е продължила да казва на заподозрения да остави чука. В крайна сметка Травис изважда пистолета си и започва да стреля бързо по Тейт.

Полицията каза, че тя се „бори за живота си“, докато Тейт многократно я бие с чука.

„Спри ”, се чува да крещи Травис, докато Тейт продължава да я бие с металното оръжие.

След като изстреля допълнителни патрони към нападателя си, Тейт се оттегли обратно в резиденцията си, казаха властите. Резервни служители пристигнаха и бързо обградиха резиденцията, където Тейт беше незабавно арестуван.

Той беше откаран в болницата, където му беше оказана медицинска помощ. Детектив Травис също беше ранен от атаката с чук и тя беше откарана в болница, но по-късно същата вечер беше освободена с леки наранявания.

Началник Маккалистър нарече действията й „изключителен акт на героизъм“.

Полицията каза, че Тейт е обвинен в престъпен опит за извършване на нападение от първа степен, нападение от втора степен, нападение срещу служители на обществената безопасност и намеса в полицията.

Той беше задържан срещу гаранция от $500 000. Тейт трябва да се яви в съда на 3 октомври.

Разследването на стрелбата продължава от офиса на генералния инспектор.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР