Мъж, обсебен от мастилото за тяло, е най-татуираният човек в

...
Мъж, обсебен от мастилото за тяло, е най-татуираният човек в
Коментари Харесай

„Похарчих £240 000 за манията си по татуировките – почти 100% съм покрит с мастило, но все още не съм готов“

Мъж, захласнат от мастилото за тяло, е „ най-татуираният човек в света, който в миналото е живял “, откакто похарчи съвсем четвърт милион паунда за бодиарт - и той към момента не е приключил.

Джеръми Скофийлд, по-известен като Реми, има черна като смоли кожа от години на работа, без да се брои част на лицето и дланите му. Бащата също е нанесъл мастило върху изкуството няколко пъти, с цел да подсигурява, че цветът остава жив – с към 2200 часа под иглата през годините.

През 2023 година 36-годишният мъж хвърли колосалните £80 000 върху чисто нови дизайни и твърди, че е похарчил общо £240 000 за своите татуировки общо. Понастоящем неговото мастило е с 97% покритие след запазване на две сесии за мастило всяка седмица през последните седем години.

Реми и преди е влизал в заглавията, откакто е приказвал за най-болезненото си мастило – вътрешността на задника си – и също по този начин е споделял по какъв начин са му сложени „ вампирски “ зъби. Сред сбирката му от татуировки има черно, черепи и око под зър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР