Мъж намушка друг в областта на корема в бързия влак

...
Мъж намушка друг в областта на корема в бързия влак
Коментари Харесай

Пак нападение с нож в български влак

Мъж намушка различен в региона на корема в бързия трен София-Бургас.
Нападението е станало край гара Костенец. Около среднощ в събота против неделя в региона на Ихтиман станал скандал сред двама пасажери. Единият извадил нож и ранил другия, оповестява Нова телевизия.
Влакът е спрян наложително на гара Костенец. Пострадалият е на 33 години, настанен е в столичната Окръжна болница. Състоянието му остава съществено.
 Счупиха предно стъкло на движещ се трен, машинистите са потърпевши (СНИМКИ) Счупиха предно стъкло на движещ се трен, машинистите са потърпевши (СНИМКИ)
Бързият трен № 8601 от София за Бургас престоя в гара Септември 62 минути заради счупено челно стъкло на кабината на локомотива. При ра...
Прободеният в корема мъж е на 33 години с престъпни регистрации за обири като малолетен, само че не е осъждан. Откаран е в болница „ Света Анна ” през нощта в тежко положение, а лекарите в лечебното заведение го оперират и стабилизират.
Сигналът на незабавния телефон е подаден 41 минути след среднощ, а медиците се отзовават неотложно на място. Двамата мъже са били сами в купето, когато пораждат пререканията, споделят от прокуратурата.
Извършителят е арестуван на място. Той е на 65 години от Пазарджик, а през днешният ден е освободен с парична гаранция от 1000 лв.. 65-годишният мъж е към този момент с повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета. Разследването продължава.
Спречкването сред двамата пасажери е зародило малко след Ихтиман. Нападателят пробожда с нож различен мъж.
„ Кондукторът вижда свадата, само че до момента в който стигне доникъде на вагона, той изважда ножа и го наръгва в региона на корема. Помагат на ранения и алармират 112, когато се намират сред Ихтиман и Костенец ”, споделя Константин Азов от БДЖ.
 Дървеници в нощен трен: Проблемът е от години, настояват пътуващи Дървеници в нощен трен: Проблемът е от години, настояват пътуващи
Сигнал за дървеници в нощен трен подаде потърпевша жена с пост в затворена Фейсбук група. Сигналът е съпроводен от фотоси, с цел да се пок...
По това време във влака е имало към 70 души, само че не и жандармерия, както нормално в нощните композиции. Остава мистерия и за какво се стига до абсурда сред двамата мъже.
„ Той е докаран в доста тежко положение и непосредствено е признат с раздран стомах и раздрана коремна стена. Опериран е безусловно незабавно, като интервенцията е траяла повече от час ”, споделя Антон Луков от „ Света Анна ”.
В момента пациентът е нормализиран, споделят от лечебното заведение, само че остава под наблюдаване поради вероятни затруднения.
Част от пасажерите на гарата в Костенец описват, че и преди са ставали очевидци на сходни пререкания сред пасажери. Същевременно чиновниците на гарата настояват, че не знаят нищо за нощес. А от БДЖ твърдят, че тези случаи са единични и сигурността във влаковете била на високо равнище. Дали е по този начин - научете в долния материал.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР