Мъж на средна възраст реши да демонстрира танцувалните си умения

...
Мъж на средна възраст реши да демонстрира танцувалните си умения
Коментари Харесай

Ужас: Мъж танцува между колите в час пик на Бетонния мост

Мъж на междинна възраст реши да показва танцувалните си умения на най-неподходящото място – сред колите, които шпорят в час пик по бул. „ Христо Ботев “. Потресаващата панорама се разигра пред очите на стотици водачи преди минути, съобщи кореспондент на „ Марица “.

Мъжът, който имаше дълга брада и носеше качулка беше застанал на пресечената линия, тъкмо до ръкава на Бетонния мост, който води към квартал „ Кючук Париж “. Той махаше с ръце, танцуваше и пееше песни на език, който сигурно не беше български.

Водачите видяха в дейностите му опасност за злополука и опитваха да прогонят рисковия танцьор посредством клаксони. Не последва никаква реакция.

„ Махай се оттова, бе, някой ще те премаже без да желае и след това ще би трябвало да те лежи “, крещяха пешеходци, само че мъжът като че ли не разбираше какво желаят да му кажат.

Докато един от очевидците набираше незабавния номер 112, нещата взе в ръце инцидентно преминаващ чиновник на полицията. Той спря персоналния си автомобил „ Рено Сценик “ на пресечената линия и води нарушителя на тротоара. Там му изчете малко конско и го отпрати.

Танцьорът се отхвърли от рисковите си инициативи и продължи да върви по тротоара в посока Сточна гара.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР