Мъж на 63 години от село Габровница в община Монтана

...
Мъж на 63 години от село Габровница в община Монтана
Коментари Харесай

Мъж от монтанското село Габровница е убит с нож


Мъж на 63 години от село Габровница в община Монтана е бил погубен с нож към 22 часа нощес, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, съобщи Българска телеграфна агенция.

За убийството е арестуван негов прочут на 32 години от същото село.

По първични данни двамата са били сами на маса в дома на по-възрастния, като в един миг се скарали и по-младият взел нож, с който нанесъл на съперника си голям брой прободни и прорезни рани в региона на шията. Съсед чул виковете и подал сигнал на 112. На място дошъл медицински екип, който открил, че става въпрос за ликвидиране.

Повикани били криминалисти, които разкрили в друга стая в къщата 32-годишния мъж във очевидно несъответстващо положение и с доста кръв по него. Той е арестуван, тялото е изпратено за аутопсия в болница, а по случая е формирано досъдебно произвеждане за ликвидиране.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана прецизираха, че килърът и жертвата не са родственици, само че са се познавали добре и постоянно са сядали дружно на маса да честват по разнообразни мотиви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР