Мъж на 51 години е с 5% изгаряния от снощния

...
Мъж на 51 години е с 5% изгаряния от снощния
Коментари Харесай

След пожара в Центъра за психично здраве в Бургас: Какво е състоянието на пострадалите

М ъж на 51 години е с 5% изгаряния от снощния пожар в Центъра за психологично здраве в Бургас. Той е пациент в диспансера. Настанен е за лекуване в поделение " Реанимация " на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване - Бургас, без заплаха за живота.


Други четирима пациенти са леко обгазени , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град.

Сигнал за пожара е получен към 19:10 часа. Огънят е тръгнал от деветия етаж на лечебната постройка. В коридора на същия етаж е имало мека мебел. Вероятно незагасена цигара е причина да се възпламени фотьойл, откъдето са тръгнали пламъците. Снощи бяха евакуирани пациенти и личен състав. Пожара гасиха четири противопожарни коли с 14 огнеборци.

Нанесени са материални вреди. Работата по случая продължава, а точната повода за възникването на случая е в развой на изясняване, показаха от полицията.

Снощи на мястото на случая дойде и кметът на града Димитър Николов. Той осведоми, че през днешния ден ще бъдат изпратени специалисти от Община Бургас, които да преценяват вредите, с цел да бъде осъществен незабавен ремонт.

Сградата на Центъра за психологично здраве е държавна. Кметът разгласи, че Общината ще изиска постройката от страната, тъй като пациентите и лекарите в Центъра за психологично здраве заслужават по-добри условия от съществуващите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР