Мъж на 43 години от Шумен загина при пътнотранспортно произшествие.

...
Мъж на 43 години от Шумен загина при пътнотранспортно произшествие.
Коментари Харесай

Мъж загина при катастрофа край Шумен, други шестима, сред които три деца, пострадаха

Мъж на 43 години от Шумен почина при пътнотранспортно произшествие. Инцидентът е станал към 17.10 ч. през вчерашния ден на пътя Пристое - Царев брод - Шумен, покрай кръстовището за кв. " Макак ". Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Водач на лек автомобил " Рено " с шуменска регистрация навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в автомобил " Тойота " със силистренска регистрация. След удара лидерът на " Тойота " -та, 43-годишен мъж от Шумен, умрял на място. Екипи на пожарната са оказали подпомагане на заклещените в колите хора.

В шуменската болница са откарани 30-годишната брачна половинка на починалия водач и 10-годишното им дете. Жената е с кръвоизлив на бъбрек, а детето с кръвоизлив в стомаха.

Водачът на " Рено " -то, 45-годишен мъж от Шумен, брачната половинка му, на 41 години, и две деца на 17 и 9 години също са откарани в шуменската болница. 45-годишният мъж е с гръдна и коремна контузия, фрактура на ляв крайник. Съпругата му е прегледана, открита е травма на гръден панер, след което е освободена. Деветгодишното дете е с контузия на крайници, открита рана и луксация, а 17-годишното с травма на бедрото. Той е прегледан и освободен от болничното заведение, потвърдиха от лечебното заведение.

Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, назначени са химическа, съдебномедицинска и автотехническа експертизи. Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до пътния случай продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Шумен.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР