Мъж, който публикува обиди срещу японска риалити телевизионна звезда след

...
Мъж, който публикува обиди срещу японска риалити телевизионна звезда след
Коментари Харесай

Японец глобен 12 000 долара за кибертормоз

Мъж, който разгласява обиди против японска риалити телевизионна звезда след самоубийството й, бе санкциониран с 12 000 $ в сряда, откакто мненията му провокираха угриженост за, съобщи Агенция Франс Прес.
Гражданският иск за клюка е заведен от майката на, член на актьорския състав на шоуто на Netflix " Terrace Home ” ", която лиши живота си преди година на 22 години.
Адвокат, представляващ майката на Кимура Киоко Кимура, съобщи пред Агенция Франс Прес, че съдът е наредил на мъжа - чието име не е разкрито обществено - да заплати 1,29 милиона йени.
" Искрено съм признателен, че съдът призна, че това е акт на сериозна клюка ", сподели Киоко Кимура пред кореспонденти след правосъдната процедура, на която мъжът не участва.
" Това, което в действителност имах в съзнанието си, беше, че желаех индивидът да се изправи против това, което е направил. Нямаше безусловно никаква демонстрация на това. И това беше тъпо. "
Мъжът беше написал в профила на Кимура малко след гибелта й: " Всички са щастливи с помощта на вашата гибел. Благодаря ви ", оповестяват японски медии.
" Шоуто бе анулирано поради самоубийството ви. Коя мислите, че сте и създавате проблеми? Вървете по дяволите ", написа той.
 Тийнейджъри се учат по какъв начин да кажат не на похищенията в интернет Тийнейджъри се учат по какъв начин да кажат " не " на похищенията в интернет
Oнлайн тормозът е новият тип принуждение, за който обществото би трябвало да бъде предизвестено. Това беше мотивът за срещата на инспектора от &b...
Кимура, професионален герой с боядисана в розово коса, беше любимец на интернационално известното шоу, в което шестима младежи споделят дом, до момента в който търсят обич.
Но към нея беше ориентирана проливен дъжд от оскърбления онлайн.
Шоуто беше анулирано след гибелта на Кимура, което също накара японските министри и депутати да подхващат ограничения за битка с кибер издевателството.
През март различен мъж беше санкциониран 9000 йени поради онлайн корист, ориентирана към Кимура, без казусът да бъде обсъждан в съда. Той беше изпратил онлайн известия до Кимура, казвайки: " Вие сте толкоз ужасна персона. Заслужава ли си да се живее животът ви? " и " Хей, хей. Кога ще умреш? ".
Съобщава се, че и трети мъж също е санкциониран поради кибертормоза Кимура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР