Мъж и жена летци от Националната гвардия на САЩ сключиха

...
Мъж и жена летци от Националната гвардия на САЩ сключиха
Коментари Харесай

Военна сватба в разгара на урагана Ирма

Мъж и жена летци от Националната армия на Съединени американски щати подписаха брак в разгара на урагана " Ирма " в евакуационен център във Флорида, съобщи Асошиейтед прес.

24-годишната Лорийн Дърам и 26-годишният Майкъл Дейвис са дружно от пет години. Те възнамерявали огромна женитба точно през миналия уикенд. Но приближаването на урагана " Ирма " към щата Флорида в навечерието на сватбения уикенд трансформирало проектите на двойката.

Лорийн и Майкъл били пратени в евакуационен център, самостоятелен в конгресния център на окръг Ориндж във Флорида. Там дружно с още членове на Националната армия те трябвало да изчакат прекосяването на стихията и след това да се впуснат да оказват помощ на хората в засегнатите региони.

В неделя сутринта някои техни сътрудници им напомнили за сватбената гала, която нямало да се състои. Един от тях им споделил на смешка: " А за какво вие двамата не се ожените тук в разгара на урагана ".

Оказало се, че един от членовете на Националната армия е нотариус, имащ право да прави бракосъчетания и по този начин се стигнало до същинска женитба. На нея гостите били с изключение на членовете на Националната армия, намиращи се в евакуационния център - и напълно непознати хора, евакуирани там.

След церемонията младоженците се захванали със отговорностите си на членове на Националната армия, удовлетворени, че ще имат да описват един ден невероятна история на децата си.

WATCH: An Air National Guard couple gets married on duty after Hurricane #Irma cancels their beach wedding. https://t.co/hgI58HPUQY pic.twitter.com/7Ik7bJb439
— ABC World News Now (@abcWNN) September 11, 2017
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР