След като разтърси четири континента, турнето Eras Tourна Тейлър Суифт

...
След като разтърси четири континента, турнето Eras Tourна Тейлър Суифт
Коментари Харесай

Турнето на Тейлър Суифт пристига, за да разтърси Европа

След като раздруса четири континента , турнето Eras Tour на Тейлър Суифт най-сетне довежда най-голямата икона на поп културата на века в Европа , започвайки с четиридневна обиколка в Париж .

Суифт е счупила съвсем всички върхове в музиката и шестото ѝ турне не прави изключение.

Започналото през март 2023 година турне Eras Tour към този момент е първото, за което са продадени билети за над 1 милиарда $ , и се чака да надвиши двойно тази сума до приключването му във Ванкувър през декември тази година.

Swifties в Париж са изключително разчувствани да чуят песните от новия ѝ албум " The Tortured Poets Society ", които се извършват за първи път.

Много критици осмиват албума с 31 песни като раздут и несъвършен - " рядка неверна стъпка " по думите на английското музикално списание NME.

Подобно осквернение кара преданите ѝ почитатели да се изчервят - списание Paste е имало потребност да резервира анонимността на унищожителната си критика, знаейки прекомерно добре по какъв начин ще реагират почитателите ѝ.

Но няколко неприятни рецензии надали ще доведат до грубо лято за Суифт - албумът се продаде в 1,4 милиона копия още на първия ден и счупи всички върхове за стрийминг, достигайки милиард стрийминга в Spotify в границите на пет дни.

Около 42 000 души ще видят Суифт в Париж , преди тя да се насочи към дати в Швеция, Португалия, Испания, Англия, Ирландия, Нидерландия, Швейцария, Италия, Германия, Полша и Австрия.

Много от тях пътуват отдалеко - съгласно данни на La Defense Arena, където ще се организира концертът, всеки пети от публиката в Париж идва от Съединените щати.
Турнето на 34-годишната певица продължава да бъде машина за печелене на пари, която надвишава и най-смелите фантазии на промоутърите и залите.

Изследователската група QuestionPro пресмята, че миналогодишните дати в Съединени американски щати са донесли на стопанската система на страната 5 милиарда $. Американската туристическа асоциация съобщи, че сумата може да е надхвърлила 10 милиарда $, в случай че се включат хотелските стаи, заведенията за хранене и други косвени продажби.
La Defense Arena твърди, че е удвоила предходния връх на продавачите на артикули по време на датите си.

Самото споменаване на лондонската механа " The Black Dog " в новия й албум беше задоволително, с цел да изпрати рой от почитатели към вратите й този месец, което може да избави закъсалата механа.

Феновете го откриха, откакто схванаха, че се намира покрай дома на английския артист Джо Олуин, с който Суифт имаше шестгодишна връзка, завършила предишното лято.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР