Мъж е обвинен във федералния съд в Илинойс в транспортирането

...
Мъж е обвинен във федералния съд в Илинойс в транспортирането
Коментари Харесай

Мъж е обвинен в транспортирането на сувенири от голф турнири Masters, взети от Augusta National

Мъж е упрекнат във федералния съд в Илинойс в превозването на артикули и сувенири на стойност милиони долари от голф шампионати Masters, откраднати от Augusta National Golf Club в Джорджия.

Документ, подаден във вторник в американския областен съд за северния окръг на Илинойс, упреква Ричард Глобенски, че е транспортирал предметите през щатските граници до Тампа, Флорида, „ знаейки, че същите са били откраднати, превърнати и взети посредством машинация. ”

Елементите са взети от известния голф клуб и други места при започване на 2009 година до 2022 година, съгласно държавното управление.

След като бъде наказан, Глобенски ще би трябвало да се лиши от всевъзможни имущество и пари, добити от приходите, проследени до откраднатите предмети, сподели държавното управление.

Асошиейтед прес не съумя в сряда да се свърже с Глобенски по телефона, употребявайки номера, посочени в обществените регистри. Адвокат Том Чърч, който е посочен в онлайн правосъдните регистри като представител на Глобенски, не отговори незабавно в сряда на г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР