Мъж е обвинен в измъкване на допълнителни плащания по универсален

...
Мъж е обвинен в измъкване на допълнителни плащания по универсален
Коментари Харесай

Мъж, „принуден от гангстери“ да претендира лъжливо £6300 под формата на обезщетения, пощади затвора

Мъж е упрекнат в изплъзване на спомагателни заплащания по повсеместен заем, като неправилно твърди, че има подвластен и се нуждае от помощ за наема.

Лиъм Барнет, 32-годишен, контрольор по канализацията, който живее самичък в Уорингтън, Чешър, сподели, че е задлъжнял с £4000 към хулигани, откакто е развил скришен табиет за опиати. Барнет твърди, че е дал компетенции на дилъри, с цел да могат да си върнат парите, като предявят нечестни искове от негово име и по-късно задържат парите. В магистратския съд в Уорингтън Барнет се призна за отговорен по пет обвинявания за задържане на непозволен заем към банкова сметка и му беше подредено да извърши 12-месечна социална заповед, откакто JP одобри, че е жертва на „ насила “.

Барнет е задължен да поеме 150 часа неплатен труд и пет дни рехабилитация с пробационната работа и също така е наказан да заплати £234 като разноски и спомагателна такса. Очаква се Министерството на труда и пенсиите да преследва Барнет за погашение, присъдата за задържане на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР