Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг.

...
Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Стряскаща пиянска свада в Съни бийч завърши с атака с коса - един почина, друг е ранен

Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг. Инцидентът до момента е бил прикриван. Кървавата драма е станала на 25 март към 1.30 часа в помещение на помпената станция в Слънчев бряг.

След постоянен запой и последвал пикантен скандал 23-годишен познайник на полицията атакува двамата си приятели по чашка. Единият получава по-леки пострадвания – най-вече в крайници и гърба. Другият обаче е посечен в главата и получава сериозна кръвозагуба. Настанен е за лекуване в бургаската болница. След ден и половина самичък се изписва от здравното заведение и се прибира в карловското село Войнягово, където обаче почива на 29 март.

Нападателят е открит и арестуван.

Ето какво сочи последната информация от органите на реда по стряскащия случай:

На 24 март в късните вечерни часове трима мъже използват алкохол пред питейно заведение в Слънчев бряг. Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в курортния комплекс, ситуирана на 1200 метра западно от бензиностанция " Лукойл " и предложил на останали двама да се реалокират там и да продължат да пият.

Около 01.30 ч. на 25 март единият от тримата – 23-годишен престъпно проявен след сдърпване с други от компанията излязъл и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама. Единият с пострадване в региона на главата е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лекуване, само че след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение. Впоследствие благодарение на двама другари е откаран в родното му село - Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29 март е умрял, евентуално от раните си. По случая в районно управление (на МВР) Карлово е формирано досъдебно произвеждане.

Вторият потърпевш е получил по-леки пострадвания в региона на тялото и крайници. По случая в районно управление (на МВР) Несебър е формирано досъдебно произвеждане по член 115 във вр. с член 18 Ал.1 от Наказателен кодекс.

Извършителят на действието е арестуван. Разпитани са очевидци на случая. Работата по случая продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР