Мъж е хвърлил няколко пиратки по централата на управляващата Либерално-демократическа

...
Мъж е хвърлил няколко пиратки по централата на управляващата Либерално-демократическа
Коментари Харесай

Централата на управляващата партия на Япония беше замеряна с пиратки

Мъж е хвърлил няколко пиратки по централата на ръководещата Либерално-демократическа партия на Япония. Няма данни за потърпевши, заяви Асошиейтед прес, базирайки се на японската социална телевизия Ен Ейч Кей.

Токийската полиция отхвърли коментар, акцентирайки, че казусът към момента се проверява. Мъжът, който е бил задържан на мястото на престъплението, е врязал автомобила си в близки заграждения, оповестиха локалните медии. Мотивът за нападението към момента не е явен. 

Управляващата ЛДПЯ става все по-непопулярна измежду обществото поради разгарящ се скандал, обвързван със съмнителни дарения и допустимо укриване на налози. 

Партията отхвърли да разяснява днешното нахлуване, написа Българска телеграфна агенция.

На 27 октомври в страната ще се проведат парламентарни избори. Някои опозорили се политици, изгубили формалната поддръжка на ръководещата партия са решили да вземат участие на тях като самостоятелни претенденти. 

Партията неотдавна избра за нов водач и министър председател на страната Шигеру Ишиба, надявайки се да показа нов имидж. Социологическите изследвания демонстрират, че нейната известност пада внезапно, въпреки и към момента да не се знае дали ще изгубят болшинство в долната камара на Народното събрание заради разграничената съпротива. 

ЛДПЯ ръководи страната съвсем непрестанно през последните десетилетия. Те се считат за партията, трансформирала Япония в икономическа мощ след опустошенията от Втората международна война.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР