Мъж е бил след свада в градския транспорт в София,

...
Мъж е бил след свада в градския транспорт в София,
Коментари Харесай

Намушкаха мъж в градския транспорт в София след свада за маска

Мъж е бил след кавга в градския превоз в София, съобщи кореспондент на bTV. По първични данни пасажерите първо са се сбили, след което единият е бил намушкан с нож. Инцидентът е станал на ул. “Раковски “.

Павлина Наумова е на спирката, когато пред очите й от тролейбуса излиза мъж с изострен предмет в ръка, който гони момче. “Аз влизах в тролея, когато момчето излетя, блъснато от мъжа, имаше кръв по себе си. Разбрах от различен, че повода е че момчето е без маска. За гонка свидетелстват и други очевидци. Почнаха да се гонят, младежът спря при водача и молеше да му оказват помощ “, споделя Павлина пред БТВ.
 Здравните управляващи анулират маските на закрито за някои групи имунизирани Здравните управляващи анулират маските на закрито за някои групи имунизирани
С нова заповед, която ще бъде издадена при започване на другата седмица, ще се подхващат ограничения за смяна на наложителното носене на ма...

Мъжът е намушкан в рамото, прегледан е и освободено за домашно лекуване. Нападателят е арестуван след къса гонка с полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР