Махатма Ганди е вдъхновение в продължение на десетилетия заради борбата

...
Махатма Ганди е вдъхновение в продължение на десетилетия заради борбата
Коментари Харесай

Никой не може да ви нарани без вашето собствено позволение

Махатма Ганди е ентусиазъм в продължение на десетилетия поради битката за независимост, която води в Индия, само с мирни средства.

Той е именуван “бащата на нацията ”, а делото му въодушевява доста международни водачи като Мартин Лутър Кинг, Нелсън Мандела и други Въпреки това гласът му доближава оттатък политически активизъм и той съумява да предизвика положителното у всеки човек, който да изиска да усъвършенства света към себе си.

Ето за какво сме подбрали няколко урока от Ганди, които да вдъхновят всеки един от вас!

1. “Силата не произлиза от физическите благоприятни условия. Тя идва от несломимата воля. ”

Вярно е, че физическата мощ и огромните мускули, тренирани във фитнес залата са хубаво нещо, само че същинската мощ не идва от това какъв брой можеш да вдигнеш от лежанка. Тя идва от несломимата воля и това, което има значение, е методът по който ще преодолеете всички трудности по пътя си!

2. “Щастие е тогава, когато това, което мислите, което казвате и това, което сте, са в естетика. ”

Бъдете правилни на себе си и на своите убеждения. Лесно е да си сложите маска и да заявите на всички, че сте ок с дадена обстановка, която не ви подхожда. Всички вършим по този начин, само че не го превръщайте в табиет. За да бъдете същински щастливи, би трябвало да останете правилни на фантазиите си и на това да преследвате своите цели. Вие сте единствените, които знаят по какъв начин и могат да ви накарат да бъдете щастливи, тъй че се борете за това.

3. “Удовлетворението е в усилието, не в постигането, цялостно изпитание значи цялостна победа. ”

Колко постоянно оставате изцяло удовлетворени от себе си, когато нещо ви е поднесено на тепсия и не сте положили съвсем никакви старания за него? Да, от време на време не е нужно да се борите за някаква идея, само че при всички случаи ще се чувствате изцяло удовлетвоени от себе си, единствено в случай че сте дали най-хубавото, на което сте способни. А няма нищо по-хубаво от това, нали?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР