Магнитните бури успяват да подействат свръх негативно на благосъстоянието на

...
Магнитните бури успяват да подействат свръх негативно на благосъстоянието на
Коментари Харесай

Кога да очакваме магнитни бури през ОКТОМВРИ

Магнитните стихии съумяват да подействат свръх отрицателно на благосъстоянието на хората. Най-засегнати са тези от нас, които страдат от хронични болести, както и възрастните мъже и дами. Кои обаче ще са дните през октомври, в които най-вече би трябвало да се пазим и да внимаваме?
Кога да внимаваме за магнитни стихии през октомври?
Добрата вест е, че през втория месец от есента няма да има кой знае какъв брой мощни магнитни стихии. Очакват се две, само че те ще преминат относително леко и вероятността да ви основат дискомфорт, е минимална.
Ето ги и дните, в които би трябвало да се пазите:
• 29 октомври;

На този ден магнитната стихия ще е по-силна от нормално. Продължителността й ще трае няколко часа. Много е значимо хората, които са метеочувствителни, да бъдат деликатни. За предпочитане е да намерят повече време за отмора и да не се подлагат на стрес. Разходките измежду природата са положително решение, стига климатичните условия да разрешават това.
 Как магнитните стихии въздействат на ПСИХИКАТА ни Как магнитните стихии въздействат на ПСИХИКАТА ни
Магнитните стихии са едни от най-неприятните феномени, които съумяват да основат сериозен дискомфорт на хората. С годините ставаме все по...

• 30 октомври.

Тогава ще се следи доста по-малка магнитна стихия. Едва ли ще съумеете да я усетите. Ако обаче страдате от сърдечни проблеми или хипертония, допустимо е положението ви да се утежни.

И все пак, че октомври се обрисува да бъде относително спокоен, от позиция на магнитните стихии, въпреки всичко ви съветваме да действате доста деликатно и да бъдете внимателни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР