Магнитни бури ни очакват и през следващия месец. Традиционно, март

...
Магнитни бури ни очакват и през следващия месец. Традиционно, март
Коментари Харесай

Магнитни бури ни удрят през март. Ще има 3 активни региона

Магнитни стихии ни чакат и през идващия месец. Традиционно, март се чака „ капризно “ време. Състоянието на магнитното поле на Земята, изцяло научно потвърдено се въздейства от интензивността на Слънцето. Основавайки се на информацията от предходния месец, през март се чака да срещнем 3 дейни района, които могат да причинят разстройства и магнитни стихии. Всичко останало ще е „ бонус “, който няма по какъв начин да предвидим в този момент, оповестяват от

Според данните на българските учени, разстройства се чакат на 1 и 6 март, а слаба геотермална стихия на 7 март. Магнитни стихии ще има и в края на месеца – 26 и 27.

Февруари приключва с магнитна стихия.

Поредица от слънчеви изригвания бе следена през миналата седмица. Те засегнаха разпространяването на радиосигналите и покачиха равнищата на протоните до слаба радиационна стихия. Последните две мощни събития от 24 и 25.02 обаче създадоха и съществено изхвърляне на слънчева плазма, която предната нощ доближи Земята и образува магнитна стихия. Очаква се през днешния ден бурята да продължи, достигайки К-индекс от 6-та и 7-ма степен от деветобалната канара.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР