Магнетичната певица с пловдивски корени и актьорът ще изпълнят евъргрийни

...
Магнетичната певица с пловдивски корени и актьорът ще изпълнят евъргрийни
Коментари Харесай

Магнетична певица с пловдивски корени води Рич от „Дързост и...

Магнетичната певица с пловдивски корени и артистът ще изпълнят евъргрийни на Едит Пиаф и Далида

„ Quando, Quando “ ще зазвучи на Античния спектакъл в Пловдив на 2 септември с гласовете на магнетичната Мария Елена Инфантино и артиста и музикант Рон Мос - Рич Форестър от фамозния сериал „ Дързост и хубост “.

Красавецът идва да пее под тепетата по покана на прелестната си другарка Мария Елена Инфантино. „ Поканих го да пеем дружно на моя концерт под тепетата. Вероятно сте чували, че Рон е един от основателите на групата „ Плейър “ (Player). Музиката е в кръвта му и по тази причина желая да изпеем дружно незабравими класики, като “Baby come back” на Player, " Angel " на Robbie Williams, “Quando, Quando”, песни на Едит Пиаф, Далида.

С Рон се запознахме в Лос Анджелис преди 6-7 години и сме положителни другари. Интересно е, че жена му се споделя Девин. Заинтригува ме, когато го чух за първи път и попитах: „ Знаете ли, че в Родопите има курорт с минерални води със същото име? Рон и Девин дадоха обещание да дойдат и да го прегледат. Те двамата обичат да готвят и да пият хубаво вино. С Рон доста сме си говорили за България, показвах му Античния спектакъл в Пловдив. Самият той в никакъв случай не е идвал в страната ни - в този момент към този момент има повод”, смее се Мария Елена.

Шоуто им ще продължи 90 минути на сцената на Античния спектакъл и е под наслов „ Hollywood Night”.

Родена покрай езерото Комо в Италия, Мария Елена Инфантино е същински космополит. Майка й е от Пловдив и е сопраното Райна Инфантино, а татко й е световноизвестният тенор Луиджи Инфантино, пял на една сцена с Мaрия Кaлac.

Днес младата дама развива блестяща кариера. Учи 4 години спектакъл в Академията за трагично изкуство в Лондон, само че избира музиката. Така потегля по стъпките на своите фамозни родители. Изнасяла е концерти в Малта, Норвегия, Англия, Италия. Пяла е на бенефиса на „ Бийтълс " в „ Роял Албърт Хол " в Лондон, на една сцена с легендата Шърли Беси. Завършила е и актьорски майсторски клас в „ Бевърли Хилс Плейхаус ", играе в пиесата „ Едит Пиаф " пред публиката на Лос Анджелис.

Само преди три седмици в Сицилия двете с майка й откриват Музея Луиджи Инфантино. " Това е градът, където се е родил татко ми, а сицилианци го оповестиха за собствен почетен жител. Събитието беше доста вълнуващо за нас и събра негови поклонници от разнообразни генерации ", описа Мария Елена Инфантино.

Бащата легенда обсипван с диаманти на сцена в ЮАР

Мария Елена е щерка на международно музикално великолепие - това е тенорът и парещ сицилианец Луиджи Инфантино. Инфантино е писал музика за филмите на Фрaнcиc Фoрд Кoпoлa - аранжира песента, употребена в „ Кръстника II “, по остаряла сицилианска мелодия. Пял е на една сцена с Мария Калас в „ Лучия ди Ламермур “. Легендата от огромния екран Лорънс Оливие е измежду най-хубавите му другари.

В фамилията обичат да описват забавни случки от неговия живот. Една от тях е за концертите му в Южноафриканската република. Публиката го вика на бис и стартират да хвърлят диаманти, скрити в дребни торбички. Инфантино ги събира и по-късно купува трен, който потегля по първата жп линия на ЮАР.

Инфантино е доста по-възрастен от брачната половинка си Райна и си отива, когато щерка му е едвам на 7 години. А Мария Елена получава солидно музикално обучение от двамата си родители.

Сънят ми в Пловдив е най-сладък

Пандемията затвори Мария Елена Инфантино в родината на майка й. „ Пристигнах в София на 8 март 2020-а. Няколко дни по-късно границите бяха затворени и по този начин вместо няколко седмици, останах цели 6 месеца в България. Тогава започнах по-често да пристигам до Пловдив - тук се усещам добре. Сънят ми под тепетата е най-сладък. Вероятно това чувство има нещо общо с корените”, споделя Мария Елена.

Снимки от Наташа Манева и от персонален архив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР