Магично шоу подари на пловдивчани Човека глас Красимир Аврамов. Повече

...
Магично шоу подари на пловдивчани Човека глас Красимир Аврамов. Повече
Коментари Харесай

Краси Аврамов прелъсти пловдивчанки СНИМКИ

Магично шоу подари на пловдивчани Човека глас Красимир Аврамов. Повече от два часа изпълнителят забавлява препълнената главно с дами зала в Дома на културата „ Борис Христов” с подбрани песни от творчеството си, както и с нови тълкования на международни шлагери.

Далеч преди оповестения начален час почитатели на всякаква възраст бързаха да заемат местата си. Краси пък съумя да ги изненада още в самото начало на спектакъла. Вместо на сцената, той се появи от задната страна на залата и мина по пътеката сред публиката, облечен в моден черен костюм и следван от десетина дами от балет „ Веда”. Развълнувани, почитателките му заполнаха да го снимат и запяха с него. „ Тази вечер тук сте се събрали най-големите купонджии на Пловдив”, сподели звездата и предложения всички да танцуват и да се забавляват.

След което поздрави девойките с парчето „ Ще ти приказвам за любов”. Последваха обичани песни от филмите „ Титаник” и „ Кръстникът”, а на Краси акомпанираха виртуозът на пианото Калин Жечев и Вълчан Вълчанов на обой.

Последва нова изненада – на сцената се появи съветската изгряваща звезда Галина Коротаева, която омагьоса всички с песен от операта „ Княз Игор”. „ Много съм щастлива, че имам достойнството да пея дружно с Красимир Аврамов – един талантрлив реализатор и доста неотразим мъж”, призна Коротаева. След което дружно с Човека глас извършиха I want to spend my lifetime loving you.

Кулминацията на вечерта бе някогашната вокалистка на Матиа Базар Силвия Медзаноте. Италианката пристигнала под тепетата особено с цел да се срещне с Аврамов, защото на двамата следва да запишат дуетна ария, и с наслада приела да извърши няколко части пред пловдивчани. „ Градът ви е необикновено хубав. Имах опция да го разгледам”, сподели Медзаноте.

Краси пък показа, че рано сутринта ще лети за Съединени американски щати, където има турне. Но това не му попречи да остане още час след края на шоуто, с цел да се снима с феновете си и да даде подписи.
тагове краси аврамов концерт театър градски дом на културата аудитория  Краси Аврамов прелъсти пловдивчанки СНИМКИ  Краси Аврамов прелъсти пловдивчанки СНИМКИ  Краси Аврамов прелъсти пловдивчанки СНИМКИ  Краси Аврамов прелъсти пловдивчанки СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР