Магичният спектакъл Зайн и Машината на времето“ ще зарадва пловдивчани

...
Магичният спектакъл Зайн и Машината на времето“ ще зарадва пловдивчани
Коментари Харесай

„Зайн и Машината на времето“ в Пловдив: Спиращи дъха фокуси в свят на магия и чудеса

Магичният театър „ Зайн и Машината на времето “ ще зарадва пловдивчани на 26 октомври от 19:00 часа в зала С.И.Л.А., оповестиха от Общината.

Спектакълът е част от третото национално турне на илюзиониста Зайн, притежател на премията „ Илюзионист на годината “. В него публиката ще види напълно нови илюзии, фокуси и ментализъм.

Зейн е на 32 години и към този момент 25 години се занимава с илюзионно изкуство . Той е от новото потомство майстори на магичното изкуство и в продължение на 2 години е бил звездата на китайския Лас Вегас – Макао. В Китай е правил по 5 представления дневно , като редом с това е работил за своя Youtube канал.

В този новаторски и вълнуващ магичен театър публиката ще стане очевидец по какъв начин илюзионистът Зайн пътува във времето, по какъв начин прави човек от публиката незабележим, ще гледа видео от бъдещето и даже ще срещне живи динозаври.

Ако можехте да пътувате във времето и пространството къде и по кое време бихте отишли?

Майстори на илюзии и специфични резултати от три разнообразни континента сплотиха сили с цел да можете да се потопите в съзнанието на илюзионистът Зайн . Спиращи дъха фокуси ви чакат в свят на магия и чудеса.

Билети на цена 20, 25 и 30 лв. се продават в цялата мрежа на Ивентим, онлайн, както и на касите – Билетен център пред община Пловдив, в туристическия информативен център на Римски стадион, каса на Античен спектакъл от страната на АМТИИ, каса „ МаскАрт “ в ДК „ Борис Христов “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР