Маги от популярното телевизионно шоу Ергенът“ излезе със скандални твърдения

...
Маги от популярното телевизионно шоу Ергенът“ излезе със скандални твърдения
Коментари Харесай

Финален залп: Магдалена разкри сценария: Мама Ксения” се притесни, че планът не се следва

Маги от известното телевизионно шоу „ Ергенът “ излезе със скандални изказвания по отношение на сюжета на предаването и по какъв начин всички забъркани, в това число Алек и родителите му, са били въвлечени в това. Според Маги, която беше оставена предл олтара в последния епизод, сподели че Алек е знаел през цялото време по какъв начин ще завърши всичко и даже е обсъждал тактиката си със фамилията си.

В извънредно изявление Маги показа, че Алек е разкрил на родителите си проекта си да влезе в шоуто, с цел да усили оптимално своята известност и популярност. Тя твърди, че майка му, Ксения, е била изцяло наясно с желанията на сина си и заради това се държала толкоз враждебно с състезателките.

Според Маги, Ксения се е тормозила, че първичният сюжет на шоуто не се развива съгласно упованията им.

„ Бях шокирана от метода, по който майка му се отнасяше към нас “, сподели Маги. „ Тя беше извънредно груба и обидна, което ме караше да имам вяра, че има освен това от това, което се вижда на повърхността. “

Маги също по този начин изрази разочарованието си от присъединяване си в шоуто, заявявайки, че се усеща предадена от от Алек.

„ Сега разбирам, че съм просто пионка в тяхната огромна игра “, сподели Маги. „ Използваха ни, манипулираха ни и ни накараха да имаме вяра, че сме част от нещо особено, когато от самото начало всичко беше една огромна неистина. “

“Бясна съм на всички хора, който са замесеми в това ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР