Маги Халваджиян изказа в социалните мрежи мнение по актуалните теми

...
Маги Халваджиян изказа в социалните мрежи мнение по актуалните теми
Коментари Харесай

Маги Халваджиян избухна за изгонените руски дипломати

Маги Халваджиян изрече в обществените мрежи мнение по настоящите тематики на деня. Според тв продуцента в последно време от ден на ден хора се пробват да намерят себе си, заминавайки за Индия да вземем за пример. Той обаче е на мнение, че в случай че някой не си е формирал мирогледа до 25 години, надали занапред ще го стори на 40.

В коментара си Халваджиян намеси проблема с изгонените съветски дипломати и не пропусна да вмъкне изказванието на говорителката на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова, че те са давали по 4 000 лева хонорар на месец на известни персони у нас. Ето какво написа Халваджиян преди броени часове:

„ Винаги съм повдигал учудено вежди, когато някой ми каже, че негов другар е отпътувал за Индия да се търси! Обикновено не се намират! Ти, в случай че не си разкрил кой си до 20-25, надали на 40-50 ще се откриеш…. в Индия!

За страдание напоследък виждам, че доста наши сънародници интензивно се търсят! Не са наясно със себе си, с полезностите си и с мирогледа си! Чудят се европейци ли са, балканци ли са или пък са руснаци!

Голямо чудене пада! Някои обаче, очевидно са се намерили против 4000 лева на месец! Останалите се търсят гратис! Явно сме нация от търсещи себе си хора, тъй като търсенето продължава към този момент 1341 години и още до на никое място не сме я докарали! " - приключва Маги.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР