Магдалина Вълчанова, носителка на титлата Мис Вселена-България за 2000 г.,

...
Магдалина Вълчанова, носителка на титлата Мис Вселена-България за 2000 г.,
Коментари Харесай

Маги Вълчанова поля развод и рожден ден в едно

Магдалина Вълчанова, носителка на купата Мис Вселена-България за 2000 година, поля два мотива едновременно. Тя отпразнува първата годишнина от края на брака си със застрахователния необут Румен Георгиев с екскурзия до Венеция, както и рождения си ден.

„ Една година, която обърна нова страница в живота ми и която разчисти персоналното ми пространство. На днешния празник си поисквам единствено здраве, с цел да мога идващия 3-и април да ознаменувам на друго особено място. Happy birthday to me “, поздрави се сама Вълчанова в обществените мрежи.

Макар до краха в връзките сред нея и Георгиев да се е стигнало преди 12 месеца, за раздялата им се разбра неотдавна около присъединяване ѝ в готварско риалити, напомня „ Монитор “. Каква е повода за развода обаче по този начин и не стана ясно.

Според слуховете в средите все още моделът е зает главно с развъждането на двете ѝ деца от досегашния ѝ брачен партньор – Румен-младши и Андрей. В същото време пък предприемачът към този момент се радвал на нова връзка.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР