Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на майчинството,

...
Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на майчинството,
Коментари Харесай

Марго Роби изложи на показ растящото си коремче

Марго Роби показва уютния си жанр по време на майчинството, до момента в който се разхождаше в Брентууд, Лос Анджелис.

Звездата от Барби, на 34 година, сподели растящото си бебешко коремче в транспарантен черен топ без плещи.

Австралийската хубавица, която чака появяването на първото си дете от 34-годишния си брачен партньор Том Акерли, добави визията си със слънчеви очила Prada и черни сандали от същата марка.

Носеше черна чанта, преметната през рамо, а под мишницата си носеше преносим компютър и документи.

Снимките идват след новината, че Марго и 27-годишният Джейкъб Елорди ще играят готически любовници в новата кино акомодация на класическия разказ на Емили Бронте „ Брулени хълмове “, като кастингът провокира дискусия измежду някои почитатели.

Марго ще изиграе Катрин Ърншоу, а артистът от Солтбърн ще се превъплъти в облика на емблематичния ѝ ухажор Хийтклиф, съгласно Deadline.

Новината бе посрещната с отзив, като някои подлагаха на критика „ странния “ и „ ужасяващ “ кастинг и възрастовата разлика сред актьорите и героите.

В книгата Кати е към 19-годишна, когато умира, а Хийтклиф е на към 22 години по това време и е при започване на четиридесетте, когато умира.

Мнозина се включиха в обществените мрежи, с цел да изразят гнева си от избора да се употребяват две звезди, които „ наподобяват като от Инстаграм “, във филм, чието деяние се развива през XIX век.

Някои даже твърдяха, че 38-годишният режисьор Емералд Фенел, който е снимал и „ Солтбърн “, „ не е чел “ класическия разказ на Емили Бронте.

В обществените мрежи се появиха и рецензии против „ избелването “ на сантименталния воин, защото Хийтклиф постоянно е описван като „ тъмнокож “ и е обект на „ расистки обиди “.

В книгата Хийтклиф, прочут като един от най-прочутите и комплицирани сантиментални герои в западната литература, е разказан като човек с тъмна коса, тъмни очи и тъмна кожа и постоянно се счита, че има ромско или циганско родословие.

Не е известно до каква степен версията на Фенел ще следва книгата.

Мария Пенчева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР