Магазините в търговските центрове и музеите, които бяха затворени поради

...
Магазините в търговските центрове и музеите, които бяха затворени поради
Коментари Харесай

Магазини в молове, музеи и художествени галерии в Полша отварят врати

Магазините в комерсиалните центрове и музеите, които бяха затворени заради пандемията, отварят в Полша , заяви БГНЕС. Полското държавно управление реши да смекчи режима на ограничавания. От през днешния ден, 1-ви февруари, в страната още веднъж отварят магазини в, музеи и художествени галерии.
„ Това е внимателна стъпка, която подхващаме, с цел да дадем опция за последователно връщане към естествения живот “, съобщи полският министър на опазването на здравето Адам Недзелски на конференция. По думите му музеите и магазините ще работят при засилени санитарни ограничения.
 Моловете и фитнесите отварят Моловете и фитнесите отварят
Търговските обекти вид мол ще проработят още веднъж от през днешния ден, 18 май. Разпоредбата за организация за отваряне е на премиера Бойко Борисов. Д...
В същото време епидемиологичният режим, разгласен от управляващите през март, остава в Полша. В сходство с последното решение на полското държавно управление, театрите и кината, спортните комплекси, хотели и ски писти ще останат затворени. Гражданите се предизвикват да останат вкъщи и да работят от домовете си. В цялата страна е въведен режим, при който маските са наложителни на закрито и заведенията за хранене доставят храна по домовете. Полските управляващи дават на учителите опцията да преминат гратис тестване за ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР