Магазинът за авточасти Auto-Suni, който се намира в град Лапеенранта

...
Магазинът за авточасти Auto-Suni, който се намира в град Лапеенранта
Коментари Харесай

Финландски магазин за авточасти отказва да продава на руснаци

Магазинът за авточасти Auto-Suni, който се намира в град Лапеенранта в Южна Финландия, отхвърля да търгува с съветски клиенти

Според локалното издание Kauppalehti, цитирайки шефа на магазина за поддръжка Анти Миакитало, финландците се опасяват да не нарушат режима на наказания, пише .

Факт е, че някои съветски купувачи поръчват огромни количества елементи, което води до съмнение, че по-късно тези елементи ще отидат в Руската федерация - заобикаляйки глобите. Това беше доказано и от Миакитало, съгласно който през тази година покупателното държание на руснаците се е трансформирало доста.

След налагането на наказания от Запада съветските жители започнаха да поръчват огромни количества елементи от Auto-Suni, като от време на време поръчките идват в десетки бройки, от време на време стотици. Миакитало е безапелационен, че продажбата на авточасти за по-нататъшната им препродажба опонира на контракта. Тоест магазинът може да продава единствено елементи на частни купувачи и сервизи за прилагане.

„ Сега има малко такива клиенти от Русия, множеството желаят да вършат огромни покупки. Руснаците обаче са малцинство измежду клиентите на магазина и няма да загубим от отхвърли да им продаваме стока “, добави Миакитало,

Продуктите на Auto-Suni се доставят от европейски компании, които прекъснаха връзките си с Русия след налагането на глобите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР