Магазин „Златна рибка“ отвори врати в мол „Plovdiv Plaza”. Специално

...
Магазин „Златна рибка“ отвори врати в мол „Plovdiv Plaza”. Специално
Коментари Харесай

Магазин „Златна рибка“ отвори врати в мол „Plovdiv Plaza” СН...

Магазин „ Златна рибка “ отвори порти в мол „ Plovdiv Plaza”. Специално за откриването през вчерашния ден дойде актрисата Яна Маринова, която пожела на добър час на 12-ия търговски обект от веригата. Марката е първата и най-предпочитана верига магазини за козметика за коса в България и към този момент 14 години доставя най-хубавото на пазара.



„ За мен е доста значимо да се грижа за косата си, защото работата постоянно изисква безусловно да я унищожавам и това не е по виновност на гримьорите, а поради любовта ми към киното. Имам няколко обичани продукта за коса. Това са грижата за корените, серуми за дължината или подхранващи спрейове и кристали за краищата, “ съобщи Яна Маринова пред " Марица ".



„ Златна рибка “ започва като онлайн магазин с едвам няколко марки през 2007 година, като реализира национална агресия, непозната на козметичната промишленост у нас. Брандът развива своята активност, откривайки магазини в София, Пловдив, Бургас и Стара Загора, достигайки до хиляди клиенти, за които е безпределно ентусиазъм и извор на грижа и хубост.



„ Златна рибка “ е марката, ползващ се с най-голямо доверие за грижа за косата, с помощта на предпочитаната си визия да се погрижи за характерните потребности, хубостта и самочувствието на своите клиенти. Това пък е допустимо поради подбрано портфолио от топ марки козметика за коса за всяка текстура и самостоятелна потребност.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР