Магазин за ценителите на качествените хранителни продукти, квалитетни вина и

...
Магазин за ценителите на качествените хранителни продукти, квалитетни вина и
Коментари Харесай

Класното вино и вкусните мезета имат нов дом във Варна - Братя Готвачи на Морска гара

Магазин за ценителите на качествените хранителни артикули, квалитетни виновност и подбрани марки с награди алкохол отвори порти на Морска гара-Варна. Известните с премиум деликатесите си там от година оферират на варненци и гостите на морската ни столица пакетирани постепенно готвени заготовки и фермерски решения на доста хранителни артикули. Иновацията тази година е, че към тях се причислява винарският български бранд Vinopoly.



" Братя Готвачи " са двама другари - Руслан Гърдев и Йонко Дяков, обединени от любовта към качествената храна. Преди 7 години двамата бизнесмени основават марката, а главното направление, в което работят, е доставката и произвеждане на премиум хранителни артикули и заготовки. 



Иновацията тази година е портфолиото от над 340 марки вино от 15 страни от целия свят, в това число България. Селекцията е направена от потвърдения бранд у нас Vinopoly.

За помощ и консултация при избора на вино от магазина е обезпечен сомелиер. Тази процедура е позната в международен мащаб от водещи винарни и кулинари от Испания, Италия и други страни. Има и вино на седмицата - бяло, алено и розе, което е с преференциална цена.

Още по-интересното е, че на място в обекта можете да се видите с другари и да опитате определени от Вас специфични мезета от витрините на магазина с чаша или две хубаво вино, и то на етикетните цени на продуктите. Консултантите ще Ви посрещнат с усмивка и с наслада ще Ви обслужат.



В обекта на Морска гара с изключение на квалитетни храни и качествени виновност, можете да откриете и всевъзможни алкохолни питиета на всички водещи международни марки. За феновете на пурите, домакините са планували и специфични оферти.

За да опитат клиентите нови предписания с продуктите на , приготвени персонално от началник Йонко Дяков и Руслан Гърдев, както и да дегустират разнообразни виновност и алкохолни питиета, там се провеждат периодически дегустации.

Производството на храни и заготовки на " Братя Готвачи " е в град Аксаково наоколо до Варна. Там бизнесмените конфигурират линия за пакетиране, система за подготвяне и тестване на заготовки и разнообразни месни, млечни и разнообразни други артикули. 
Част от месните артикули на " Братя Готвачи " се подготвят благодарение на френската идея за готвене, известна като „ Су-Вид “. Месото е изцяло натурално без окрехкотители, без алергени и без консерванти.



Компанията е позната както във Варна, по този начин и в София. Първият й обект се намира в центъра на пазар " Чаталджа ", който на 15 март чества своя втори рожден ден.  По този мотив притежателите са решили да зарадват някои от клиентите си посредством лотария с награди - ваучери по 100 лв. и две нощувки за двама в прелестната Villa Lavanda в сърцето на Еленския Балкан. В София пък ще намерите магазин на този бранд на бул. " Симеоновско шосе " 97К в Комплекс Hill Side, който също чества своя първи рожден ден с доста изненади за своите приятелски другари.

Руслан Гърдев и Йонко Дяков съветват ресторантьори и хотелиери, изготвят менюта и цялостни концепции за възстановяване на равнището в разнообразни заведения. Хората ги познават с качествената храна и високите кулинарни умения.

Дуото експерти имат и онлайн магазин , посредством който клиентите могат да поръчат от богатата гама артикули, предлагани от компанията.

----------------------------------------------------------

Обектите на " Братя Готчвачи:

" Братя Готвачи София "



 ---------------------------------------------------------

" Братя Готвачи " - Чаталджа:





----------------------------------------------

" Братя Готвач " - Морска гара:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР