Мафията има неписан закон: Никога не посягай на децата на

...
Мафията има неписан закон: Никога не посягай на децата на
Коментари Харесай

Иван Гешев е рецидивист! Блудства с 14-годишна! Каскет, ти съвест имаш ли?

Мафията има неписан закон: Никога не посягай на децата на враговете, те не са отговорни за нищо!
Прокурватурата на Иван Гешев е мафия без никакви вътрешни закони. И това се видя през днешния ден, когато мафията блудства с едно 14-годишно момиче. Колко е 14-годишно, това е обособен въпрос.
Формално в блудстване е упрекнат депутатът от ГЕРБ Даниел Александров. Реално обаче едно хлапе е употребявано от дамата на популярния ни първенец, с цел да бъде той… ограбен. И тя не го крие. А Гешев и компания с наслада яхват пошлата история. Започват прокурорско блудничество!
С цената на какви ли не неистини!
Първо, „ жертвата “ не е на 14 години, а на 17 (даже скоро на 18) и това елементарно може да се види във фейсбука й! Явно за прокурватурата ни и това е мъчно.
Второ, братът на „ жертвата “ е първи другар на Даниел Александров! Нещо повече, самичък написа, че борцовият първенец му е кумир!
Трето и най-интересно. Жената на Даниел Александров е поискала преди месец бракоразвод с истеричното предпочитание да му вземе къщата. Точно Тезджан спретва панаир със 17-годишната им съседка, която твърди, че Александров я свалял. Нещо повече, Манолова сама закарва „ жертвата “ в полицията да даде показания против брачният партньор й, за чиято къща ламти. Прокурватурата даже не ревизира, че двете са върнати от служителите на реда, тъй като Тезджан не е родственик на „ жертавата “, а тя би трябвало да се върне с родители.
А в случай че прокурватурата е била по този начин добра да (под)слуша последния диалог сред двамата, ще чуе по какъв начин брачната половинка в прав текст по телефона дава обещание на Александров: „ Аз ти споделих, че ще ти съсипя живота, само че в случай че се изнесеш до на следващия ден, ще оттеглим жалбата “.
Елементарни неща, които прокурватурата на Гешев можеше да разбере, в случай че беше разпитала, който би трябвало. Вместо това Гешев без никаква съвест прави прокурорско блудничество с една 14-годишна. Пардон, с една 17-годишна!
 
Политическа партия: Само три дни откакто подава сигнала против Даниел Александров, Даниела Колчакова изтегля жалбата си. Всичко това се случва при започване на предишния месец…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР